Nova vest
Odbojka

Petak, 29.05.2020.

12:10

Predloženo da odbojkaška Superliga počne 15. septembra

Naredna sezona u odbojkaškoj Superligi Srbije, u obe konkurencije, trebalo bi da počne 15. septembar, saopštio je Odbojkaški savez Srbije (OSS).

Izvor: MT

Autor: MT

Predloženo da odbojkaška Superliga počne 15. septembra
Foto: OSS

Kako se navodi u saopštenju, na sednici Predsedništva Udruženja odbojkaških klubova prvih liga (UOKPL) je predloženo da se utakmice Superkupa Srbije u obe konkurencije odigraju od 11. do 13. septembra.

Početak takmičenja u Superligi za sezonu 2020/21, u obe konkurencije, predvidjen je za 15. septembar, a u Prvoj i Prvoj B ligi za 2. oktobar, navodi se u saopštenju.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije u sezoni 2020/21, u obe konkurencije, trebalo bi da se odigraju 6. oktobra, dok su finala u obe konkurencije predvidjena za 7. mart 2021.

Takodje, predloženo je da se mečevi četvrtfinala plej–ofa Superlige, u obe konkurencije, odigraju polovinom marta 2021, a da finala plej–ofa budu završena polovinom aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve