Srpski odbojkaš pobedio koronavirus, pa sa Sajma poslao snažnu poruku FOTO

Srpski odbojkaš Nikola Rosić objavio je da je pobedio koronavrus.

LNIzvor: B92
Podeli

Reprezentativac Srbije poslao je poruku javnosti u kojoj je sve građane pozvao da ostanu kod kuće.

Rosić, koji nastupa u Rumuniji, po povratku u Srbiju se lečio u bolnici "Dragiša Mišović", a potom je dva dana proveo u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.

Prenosimo vam Rosićevu poruku.

"Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi - protiv virusa korona. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio million pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu.

Doktori, heroji sa Infektivne klinike i Bolnice 'Dragiša Mišović', heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20h je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno. Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme...

Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici, što sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom".