Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 12.09.2019.

16:20

"Poznato je da mečeve ne otvaramo dobro, nadam se da sada hoćemo jer je bitno"

Odbojkaški reprezentativci Srbije poručili su da je dobro što će prva utakmica na Evropskom prvenstvu protiv Nemačke biti i najvažnija u grupi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Srbija će u petak 13. septembra u 15 časova utakmicom sa Nemačkom početi Evropsko prvenstvo.

"Konačno je došao početak. Dobra stvar je što je prva utakmica i najvažnija. Moramo da budemo svesni da u njoj možda i prolazimo dalje kao prvi u grupi. Biće teško jer je Nemačka dobra reprezentacija. Dobro smo se spremili, želimo da budemo što bolji", izjavio je Aleksandar Atanasijević dan pred početak takmičenja.

Marko Ivović kaže da Srbija ima i dodatni motiv.

"Nadam se da ćemo uspeti da igramo dobro jer je veoma važno kako ćemo početi turnir. Od Nemačke smo izgubili polufinale na prošlom kontinentalnom šampionatu i to treba da nam bude dodatna motivacija", kazao je Marko Ivović.

Uroš Kovačević je dodao da je njegova ekipa motivisana, orna i spremna.

"Veoma smo motivisani, orni i spremni. Nije bilo mnogo vremena za pripremu, ali smo dobro radili. Poznato je da ne otvaramo mečeve dobro, ali nadam se da sada hoćemo jer je sada veoma bitno. Nemačka je jedan od favorita i radujem se utakmici", naveo je Kovačević.

Pored Srbije i Nemačke, u Grupi B kontinentalnog šampionata su još Slovačka, Španija, Belgija i Austrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve