Nova vest
Odbojka

Sreda, 07.11.2018.

22:30

LŠ: Maksimalan poraz Vojvodine u Remsu

Odbojkaši Vojvodine izgubili su od Šomona 3-0 (25:22, 25:16, 25:23) na gostovanju u Remsu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

LŠ: Maksimalan poraz Vojvodine u Remsu
Foto: OSS

Francuski tim predvodio je Matej Patak sa 13 poena, koliko je imao i najefikasniji igrač Vojvodine Lazaro Rejdel Fundora Travesio.

Žilijen Vinkelmiler je osvojio 12 za Šomon, dok su Tejlor Konstantin Averil i Vošin David Mehić izborili po devet poena.

Revanš utakmica će se odigrati u utorak, 13. novembra od 20h časova u dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje "zlatni set", koji se igra odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena.

Odlukom Administrativnog Borda CEV ukinuti su tehnički tajm – auti.

Pobednik duela Vojvodina NS seme – Šomon igraće u C grupi Lige šampiona 2019. sa ruskim Zenitom iz Sankt Petersburga, nemačkim Fridrihshafenom i slovenačkim ACH Volejom iz Ljubljane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve