Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 22.10.2018.

17:30

Ognjenovićeva i Terzić najavili napad na zlato u Tokiju!

Oko pet hiljada ljudi dočekalo je žensku odbojkašku reprezentaciju Srbiju ispred Starog dvora u Beogradu.

Izvor: PT

Autor: PT

Ognjenovićeva i Terzić najavili napad na zlato u Tokiju!
Foto: Starsport

Pre dočeka ispred "Balkona" naše zlatne odbojkašice bile su u gostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji im je priredio prijem u zgradi Generalnog sekretarijata.

Posle kratkog obraćanja medijima usledio je koktel. Posle toga odbojkašice su krenule put Starog dvora gde su došle oko 19 časova.

Prvo je bilo predstavljanje stručnog štaba, a potom su devojke krenule da izlaze. Gromoglasnim aplauzom su dočekane, a selektor Terzić i kapiten Ognjenovićeva su doneli najbolje vesti – napad na zlato na OI u Tokiju.

Sva dešavanja mogli ste da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

540 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve
Odbojka

Gradonačelnik Novog Sada posetio OK Vojvodina

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je zajedno sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom prisustvovao treningu Odbojkaškog kluba Vojvodina u dvorani SPENS i čestitao stručnom štabu i igračima na nedavno osvojenom Kupu Srbije.

Tanjug

16:40

19 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d