Nova vest
Odbojka

Petak, 01.06.2018.

21:35

Neverovatan preokret Srbije protiv Bugarske!

Odbojkaši Srbije pobedili su posle pet setova Bugarsku (25:17, 23:25, 23:25, 25:21, 16:14), u četvrtom meču ovogodišnjeg izdanja Lige nacija.

Izvor: PT

Autor: PT

Neverovatan preokret Srbije protiv Bugarske!
Photo by Alexandre Schneider/Getty Images for FIVB

Izabranici Nikole Grbića došli su do druge pobede i sada se nalaze na devetom mestu sa skorom od 2/2.

Naši odbojkaši igrali su sa dosta oscilacija, ali na kraju su uspeli da se izdignu iz 'pepela' i dobiju meč.

Gubila je Srbija sa 10:5 u petom setu, međutim borbenom igrom odbojkaši su uspeli da dođu na samo -1, 11:10. Potom je Bugarska imala 14:12, a Srbija je sjajnim blokom i servisima Krsmanovića došla do izjednačenja 14:14.

Potom je Petar Krsmanović odlično servirao, pomerio prijem Bugara i naši su dobili priliku za napad. Lopta je išla na Luburića koji ju je zakucao i izabranici Nikole Grbića došli su do meč lopte.

Tu je na scenu ponovo stupio Krsmanović koji je sjajnim servisom doneo Srbiji pobedu. Inače Krsmanović ima 27 godina i ovo mu je bio debi za nacionalni tim.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dražen Luburić sa 20 poena, Srećko Lisinac je upisao 14, Petar Krsmanović 12, a Marko Ivović deset poena. U redovima Bugarske najbolji je bio Todor Skrimov sa 20 poena.

Srbija u subotu igra klasik sa Rusijom, a meč je na programu od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve