Nova vest
Odbojka

Nedelja, 07.05.2017.

22:12

Odbojkašice Vizure nastavljaju vladavinu

Odbojkašice Vizure četvrti put uzastopno osvojile su titulu prvaka Srbije, pošto su u finalu plej ofa sa 3:1 u pobedama savladale Jedinstvo iz Stare Pazove.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Odbojkašice Vizure nastavljaju vladavinu
OSS

Vizura je u nedelju uveče, u četvrtoj utakmici finala, kao domaćin slavila rezultatom 3:1 (25:23, 18:25, 25:20, 26:24).

Četvrta, poslednja utakmica finalne serije, trajala je 112 minuta.

Pehar novim-starim šampionkama, kapitenu ekipe Slađani Erić, predao je Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

U izvanrednoj atmosferi prepune dvorane na Tošinom bunaru, Vizura i Jedinstvo su odigrali kvalitetan meč, u kome je domaćin stigao do pobede i četvrte titule prvaka Srbije.

"Pre meča sam od saigračica tražila samo da igraju srcem i tako smo i odigrali. Za ovu generaciju 1997. rekla bih sam da su izvanredne. Čestitala bih Jedinstvu na sjajnoj borbi. Uzele su mi dva trofeja ove godine, pa sam rekla ovaj vam ne dam. Mislim da smo zaslužili da budemo šampioni četvrti put zaredom," rekla je posle utakmice Slađana Erić.

"Čestitala bih Vizuri na sjajnim partijama u finalu. Možda smo se mi malo umorile u polufinalu, ali to ne umanjuje njihov uspeh. Jednostavno, možda nam danas nije bio dan. Dale smo sve od sebe, ali nismo uspele. Ništa nije gotovo. Idemo dalje i pripremamo se za narednu sezonu," bio je komentar Sare Sakradžije, kapitena Jedinstva.

"Osetile smo u finišu četvrtog seta da moramo da “izginemo” na terenu. Videle smo pehar na stolu i ponele su nas emocije i želja da pehar ostane u našim vitrinama. Presudio je naš servis, koji nije bio dobar u drugom setu, ali na kraju smo uspele da slavimo i četvrti put osvojimo titulu", izjavila je Sara Lozo, najbolji poenter i najbolji igrač četvrte utakmice finala.

Vizura je ligaški deo sezone završila na trećem mestu na tabeli ali je u plej ofu bila ubedljiva, u četvrtinalu protiv pančevačkog Dinama 2:0 u seriji, 3:0 u polufinalu plej ofa protiv Crvene zvezde, seriju sa Jedinstvom 'Ajkulice' su dobile rezultatom 3:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve