Nova vest
Odbojka

Sreda, 01.06.2011.

13:17

Odbojkašice žele pobede u Španiji

Odbojkašice Srbije Nataša Krsmanović i Brižitka Molnar rekle su da očekuju dve pobede u duelima sa domaćom Španijom u Evropskoj ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Koji god sastav Španije da igra, očekujem obe pobede. Sve ostalo za mene bi predstavljalo neuspeh", rekla je Krsmanovićeva na konferenciji za novinare u Beogradu.

Selekcija Srbije je tokom prvog vikenda takmičenja u Evropskoj ligi zabeležila dve ubedljive pobede protiv Grčke.

"Očekujem da dobru igru i ako pružimo maksimum u Španiji, verujem da nećemo imati nikakvih problema", navela je Brižitka Molnar, kapiten Srbije.

Reprezentacija Španije je tokom prvog vikenda EL zabeležila pobedu i poraz protiv Francuske.

"Ovo je specifična sezona, jer Evropska liga nema toliki značaj kao prošle godine. Sada su nam važnija takmičenja Gran pri i Evropsko prvenstvo. Ipak, zbog rejtinga imamo neku vrstu moranja da ponovimo uspeh u Evropskoj ligi", kazao je selektor Srbije Zoran Terzić.

Srbija je prethodne dve godine osvajala Evropsku ligu.

"Ne znamo kakav će biti sastav Španije, jer se neke igračice odmaraju, a neke su napustile reprezentaciju. Ipak, najvažnije je da se okrenemo svojoj igri i siguran sam da ćemo onda pobediti", rekao je Terzić.

On je dodao i da će umesto Silvije Popović sa ekipom u Španiju krenuti Nina Rosić.

Reprezentacija Srbije sutra ujutru putuje u Las Palmas gde će igrati obe utakmice protiv Španije. Prvi meč je u petak u 20.30 po srednjeevropskom vremenu, a drugi je u subotu od 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve