Nova vest
Košarka

Subota, 10.06.2023.

23:16

Veliki Skariolo čestitao Rajakoviću: Toronto je napravio pravi potez

Srpski trener Predrag Rajaković naplatio je predan rad tokom svih ovih godina - imenovan je za glavnog trenera Toronto Reptorsa.

Izvor: B92

Autor:B92

Veliki Skariolo čestitao Rajakoviću: Toronto je napravio pravi potez
Foto: Profimedia.rs

Među prvima koji je čestitao srpskom stručnjaku je i trofejni italijanski trener i čovek koji je svojevremeno asistirao Niku Nursu u šampionskoj sezoni kanadske franšize - Serđo Skariolo.

Aktuelni selektor španske reprezentacije i strateg Virtusa tri sezone (2018-2021) bio je na klupi Toronta, odlično poznaje sredinu, upućen je u prilike u klubu, te otud i smatra da su sa Rajakovićem Reptorsi napravili pun pogodak.

Kolegijalno, ljudski, Skariolo je iskreno čestitao srpskom treneru na ovom velikom danu u karijeri.

"Čestitam i svu sreću želim mom dobrom prijatelju i treneru. Odličan izbor, sjajno je videti da evropski trener dobije šansu da dokaže svoju vrednost na mestu prvog trenera nekog NBA tima! Od srca hvala Reptorsima, napravili ste izuzetno smislen potez", napisao je Skariolo.

Podsećamo, Rajaković, rođeni Čačanin, drugi je neevropski trener u istoriji NBA koji će kao glavnokomandujući sa klupe voditi neku ekipu - prvi je bio još jedan Srbin, Igor Kokoškov (Finiks, 2018).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve