Nova vest
Košarka

Subota, 10.06.2023.

08:30

Spolstra: Niko neće spavati

Trener Majamija Erik Spolstra izneo je svoje utiske nakon poraza od Denvera u četvrtoj utakmici finala NBA lige sa 108:95.

Izvor: B92

Autor:B92

Spolstra: Niko neće spavati
Foto: Profimedia

Uspeli su košarkaši Majamija da na ovom meču pre kraja utakmice "izbace" Nikolu Jokića zbog ličnih grešaka, ali to nije bilo dovoljno da se odnese pobeda na ovom meču.

"Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Brus Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umesto Marija i uspeli su da pobede", rekao je trener Majamija na konferenciji za medije.

Trener Majamija je otkrio da li je bio zadovoljan kako je njegova ekipa igrala odbranu protiv Jokića i Mareja.

"Teško je reći. Jokić je imao probleme sa faulovima, šutirao je trojke čime je promenio tok meča. Uglavnom smo uspeli da ih držimo u očekivanim granicama, ali su poeni Gordona, a posebno Brauna bili presudni", smatra Spolstra.

Na kraju je Spolstra rekao kakva je bila atmosfera u svlačionici Majamija posle novog poraza od Denvera.

"Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im posle ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne verujem da će iko spavati. Uvek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami", zaključio je Erik Spolstra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve