Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.06.2023.

19:00

"Jokić? Majami nema odgovor" VIDEO

Američki novinar Stiven Ej Smit prokomentarisao je treći meč finala NBA lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Majami Hit 109:94, u trećoj utakmici finala NBA i sada vode sa 2-1 u seriji.

Srpski košarkaš je imao 32 poena, 21 skok i 10 asistencija...

"Jokić? Majami nema odgovor na njega. 60:34 je rezultat kada gledamo broj poena u reketu, a Jokić je imao još jedan senzacionalni tripl-dabl i Bem Adebajo nije neki obični igrač već odličan košarkaš kome nedostaje malo visine i Jokić to koristi. Kada pogledamo Majami vidimo da mogu uvek da daju loptu Jokiću i on će uraditi nešto pozitivno. Majami nema nikoga ko može da ga spreči da uradi to. Nisu bespomoćni, ali blizu je i ja to tako vidim", kaže Smit.

Marej i Jokić su obojica imali tripl-dabl, a Redik je upitan čiji je bio bitniji.

"Idem sa Džamalom Marejem ovde, a Jokić je imao rekord NBA lige... On čini plej-of tim i videli smo to prošle godine kada ih je sam nosio i sada sa Marejem su šampionski kalibar. 27 poena uz 6 skokova i 7 asistencija u ovom plej-ofu i ovo je nivo Stefa Karija. Duo o kojem pričam, Marej i Jokić kako igraju... Najviše poena u karijeri su imali u ovom plej-ofu. 27 asistencija jedan drugom dele, podižu jedan drugog i setimo se Bostona kada su Tejtum i Braun imali šest... Zato su Jokić i Marej toliko unikatni. Perfektno se dopunjuju i sada smo došli do toga da je Džamal Marej napravio ključnu razliku",
objasnio je Džej Džej Redik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve