Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.06.2023.

19:45

Razočarani Silver o Morentu: Zar je bitno da li je pištolj pravi?

Komesar NBA lige Adam Silver rekao je da je razočaran u Dža Morenta i njegovo ponašanje.

Izvor: SN

Autor: SN

Razočarani Silver o Morentu: Zar je bitno da li je pištolj pravi?
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Košarkaš Memfisa Dža Morent ponovo je suspendovan od strane sopstvenog kluba.

Adam Silver, komesar NBA lige, rekao je da će se oglasiti o kazni za Dža Morenta kada se završi plej-of.

Sada ponovo oglasio tim povodom:

"Svestan sam, naravno, da postoje navodi da to nije bio pravi pištolj. Važno je istaći da se ne radi samo o discplini i da se nadamo da neće po treći put ponoviti grešku. Vidim da mu je poterbna pomoć od lige, unije igrača, tima... On je sjajan igrač i tu nema priče i postoji razlog zbog koga ga toliko ljudi prati na društvenim mrežama, ali to je mač sa dve oštrice i on mora da snosi odgovornost. Ndam se da ćemo pronaći način da se on napđe na pravom putu, pozitivnom putu", rekao je Adam Silver, prenosi Athletic.

O potencijalnoj priči da je pištolj igračka, rekao je:

"Ne želim da ulazim u priču o posedovanju oružja, korišćenja oružja jer je svima jasno da je oružje kritična tema i da oružje nije igračka. Dosta razmišljam o tome, ali opet, neću ulaziti u detalje istrage pa čak i da nije pravi pištolj on izgleda kao pištolj na tom snimku što je ponovo neodgovoran potez i zar je zaista bitno da li je pištolj pravi?", rekao ej Silver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve