Nova vest
Košarka

Sreda, 07.06.2023.

11:15

"Volim Jokića, ali je Stef Kari teži za čuvanje" VIDEO

Stiven Ej Smit, novinar i analitičar ESPN-a, smatra da je Stef Kari teži za čuvanje od Nikole Jokića.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

E emisiji "First take" debatovalo se o ovogodišnjem plej-ofu, o Nikoli Jokiću i drugim temama, a u jednom trenutku Brajan Vindhorst izjavio je da je Nikola Jokić najteži košarkaš za čuvanje u NBA.

Jokić to pokazuje unazad tri godine, a posebno je nezaustavljiv u ovogodišnjem plej-ofu u kom prosečno beleži tripl-dabl, uz 30 poena po utakmici.

Međutim, Ej Smit nije saglasan sa izrečenim, te je ispred srpskog košarkaša stavio najboljeg šutera u istoriji – Stefa Karija.

"Shvatam da je momak koji ne može da skoči na trotoar nezaustavljiv, prosto je nezaustavljiv. Volim Nikolu Jokića, zaista je neverovatno gledati ga, ali, nije ga teže čuvati od Stefa Karija", rekao je Ej Smit.

"Podsetiću vas ko je Stef Kari, govorimo o igraču koji kroz karijeru prosečno beleži 24 poena, dva puta je osvojio MVP nagradu, baš kao i Jokić. Podsećam vas da je dva puta predvodio ligu u poenima po utakmici, podsećavam vas da je u pitanju najbolji šuter u istoriji kojeg je Bog stvorio", dodao je.

Glasajte u anketi, a ako mislite da smo nekoga izostavili, napišite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve