Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.06.2023.

12:50

Spolstra: Isključićemo klimu u Majamiju, Denver će morati da igra na 90 stepeni VIDEO

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra smislio je plan kako da se "osveti" Denver Nagetsima kada se finalna serija vrati na Floridu.

Izvor:

Autor:

Spolstra: Isključićemo klimu u Majamiju, Denver će morati da igra na 90 stepeni VIDEO

Trostruki šampion NBA lige je govorio na konferenciji za medije, kada ga je jedan od okupljenih novinara upitao kako će njegovi igrači podneti planinski vazduh u Koloradu.

Denver je smešten na više od 1.600 metara nadmorske visine, ali Spolstra za to ne mari.

"Nećemo se time baviti. Naši momci su u sjajnoj formi, žele da se nadmeć. Ako iz Denvera žele da serija počne na vrhu Mont Everesta, uradimo to. Ako želimo tako, moraju da se vrate u Majami. Isključićemo klimu, moraće da igraju na 90 stepeni (Farenhajta, oko 32 Celzijusa prim.aut.) velike vlažnosti, uništićemo im noge", rekao je Spolstra.

Zbog proređenog vazdzga se ne brine ni Džimi Batler koji je često posećivao Kolorado zbog bliskog prijateljstva sa resiverom Demarijusom Tomasom, tokom njegovog devetogodišnjeg mandata u ekipi Denver Bronkosa.

"Ne brinem, piću vodu, slušaću muziku. Mislim da je to formula, samo treba da slušate muziku, pijete vodu, pijte vino i igrate domine", našalio se Batler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve