Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.06.2023.

09:53

"Jokić je u fazonu zaje*i to; Ne možete da ga čuvate" VIDEO

Košarkaš Bruklina Mikal Bridžis podelio je svoje utiske iz duela sa Nikolom Jokićem.

Izvor:

Autor:

EPA-EFE/JUSTIN LANE SHUTTERSTOCK OUT

Ove sezone je među Netse stigao iz Arizone u razmeni za Kevina Durenta, a prisetio se kako je u polfinalu Zapadne konferencije 2021. "počistio" Denver Nagetse igrajući za Finiks.

"Kada sam bio u Finiksu kada smo ih ‘počistili‘, bio je samo Jokić. Naš plan igre je većinom bio da pustimo Jokića da poentira, jer on zapravo želi da asistira. On će uzeti otvoren šut za na primer trojku iz ugla. Tako da smo ga pustili da šutira, jer je on tip igrača kojeg želiš u timu. On je sjajan timski igrač koji se ne oseća prijatno kada samo on poentira i želi da se svi osećaju uključeno", smatra Bridžis.

Ove sezone se situacija popravila kako je tim iz Kolorada napokon ostavio probleme sa povredama iza sebe.

"Ali sada je u fazonu ‘Znaš šta? Zaje*i to. Ako ćete da me ostavljate jedan na jedan, poentiraću svaki put bez promašaja. Možda ću šutirati 14 od 16‘. Ta njegova dinamika. Ne znam, ne možete ga stvarno čuvati. Spretan je. Ako previše pomognete (onome ko ga čuva) asistiraće", zaključio je Bridžis.

I sam Bridžis iza sebe ima sjajnu sezonu, najbolju do sada. U Bruklinu je preuzeo ulogu prve zvezde tima i u proseku beležio 26 poena i 4,5 skokova.

@thehoopaholics #nba #basketball #fyp #mikalbridges #nikolajokic #nuggets #denvernuggets #podcast #interview #hoops #pheonixsuns #hoopers #story #nbapodcast #viral ♬ original sound - The Hoopaholics

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve