Nova vest
Košarka

Utorak, 30.05.2023.

11:20

Batler: Imam poverenje u tim, želimo da osvojimo titulu u NBA ligi

Košarkaš Majamija Džimi Batler izjavio da nije iznenađen plasmanom Hita u veliko finale NBA lige i dodao da mu je cilj ove sezone da osvoji šampionski prsten.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Batler: Imam poverenje u tim, želimo da osvojimo titulu u NBA ligi
Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Košarkaši Majamija plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su noćas u gostima pobedili Boston rezultatom 103:84, u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije.

Majami je u plej-of ušao kao osmi nosilac, a ekipe sa Floride je do finala NBA lige stigla pošto je eliminisala Milvoki, Njujork i Boston.

"Nisam uopšte iznenađen ovim što smo postigli. Imam potpunu veru u sebe i sve u timu, ovu grupu igrača, u tim koji su zajedno sastavili trener Erik Spolstra i Pet Rajli. Svedočim tome svakog dana. Znam kako dobru grupu igrača imamo, znam i kako smo dobra celina i rezultat toga je stigao", rekao je Batler.

Košarkaši Majamija će u finalu plej-ofa NBA lige igrati sa Denverom, a prvi meč je na programu za tri dana.

Prednost domaćeg terena imaće ekipa Denvera.

"Niko još nije zadovoljan u Majamiju. Nismo još učinili nešto veliko i sigurno niko od nas nije igrao za to da samo osvojimo Istočnu konferenciju. Igramo da osvojimo titulu", poručio je Batler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve