Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.05.2023.

08:45

Džimi Batler preuzima odgovornost: Da sam igrao bolje... VIDEO

Košarkaš Majami Hita Džimi Batler oglasio se nakon bolnog poraza svog tima u finalu Istoka.

Izvor: SN

Autor: SN

Džimi Batler preuzima odgovornost: Da sam igrao bolje... VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Laughlin

Majami je imao vođstvo od 3-0 u seriji, ali su izgubili sve tri naredne utakmice i sada ih čeka odlučujući sedmi meč u Bostonu.

Sve je u noći između subote i nedelje moglo da bude drugačije da Derik Vajt nije pogodio šut uz zvuk sirene za pobedu Seltiksa...

Poslednji napad Bostona je poveo Batler, naskočio je na liniju za tri poena, a Horford je bio neoprezan i napravio faul... Sudije su gledale da li za dva ili tri poena i na kraju je odlučeno je da faul pri šutu van linije 7,24.

Batler je pogodio sva tri bacanja, te je sada Majami bio na korak do finala, a onda je šut pogodio Derik Vajt i sve odlazi u nepovrat.

"Bilo da smo igrali dobro ili loše, izgubili smo. Imamo utakmicu broj sedam ispred nas, idemo svi zajedno i kod kuće i na gostovanja i rekao sam momcima na klupi i u svlačionici... Da sam igrao bolje, pobedili bismo i ne bismo ni bili u ovoj situaciji. Iskreno pričam. Biću bolji i nasmejan sam jer me ovi momci prate", rekao je Batler posle utakmice.

Poslednji, sedmi meč igraće se u bostonskom TD Gardenu u noći između ponedeljka i utorka od 2 časa i 30 minuta posle ponoći po našem vremenu.

"Uradićemo sve što je potrebno da jedan tim uradi i ne zanima me šta može da se desi jer ćemo otići tamo i pobedićemo",
uveren je Džimi Batler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve