Nova vest
Košarka

Subota, 27.05.2023.

22:00

Grifin u Milvokiju – Janis ima novog trenera

Milvoki Baksi angažovali su novog trenera.

Izvor: SN

Autor: SN

Grifin u Milvokiju – Janis ima novog trenera
Chris Young/The Canadian Press via AP

Nakon što su Milvoki Baksi eliminisani iz plej-ofa od Majami Hita posle pet utakmica otkaz je dobio trener Majk Badenholzer.

Kako javlja Adrijan Vojnarovski, njegov naslednik biće doskorašnji asistent Niku Nursu u Toronto Reptorsima, Adrijan Grifin.

GM Milvoki Baksa Džon Horst i ostali čelnici tima bili su oduševljeni Grifinovim liderskim sposobnostima, karakterom i načinom na koji njegovi timovi igraju odbranu.

Njegova konkurencija bili su Nik Nurs (njegov bivši šef) i Keni Etkinson koji je sa Bruklin Netsima imao velike uspehe i sva trojica su bila na sastanku sa Janisom Adetokumbom koji je pomogao u donošenju odluke.

Grifin je u Torontu implementirao sve što je naučio od Skota Skajlsa, Timoa Tibodoa i Nika Nursa i odbranu Reptorsa podigao na viši nivo, a sa njim su radili Džimi Batler i Paskal Sijakam koji imaju samo reči hvale za čoveka koji je devet sezona igrao u NBA ligi.

Grifin je kao igrač nosio dres Bostona, Dalasa, Čikaga, Hjustona i Sijetla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve