Nova vest
Košarka

Subota, 27.05.2023.

11:13

Pipen: Lebron je statistički najbolji ikad, Džordan je bio pravi užas

NBA legenda Skoti Pipen, dao je svoj sud o pojedinim igračima tokom uključenja u šou "Gimme the hot sauce".

Izvor: B92

Autor:B92

Pipen: Lebron je statistički najbolji ikad, Džordan je bio pravi užas
Foto: EPA/MAXIM SHIPENKOV

On je razmatrajući statističke parametre rekao da je Lebron Džejms statistički najabolji igrač svih vremena, dok je za Majkla Džordana rekao da je imao užasan efekat na ekipu.

Pipen, koji je sa Bulsima šest puta osvajao prsten, ne želi da priča ko je najbolji svih vremena, ali je vrlo negativno pričao o Džordanu, sa kojim je igrao.

"Lebron Džejms je najveći pobednik. On je sada dosta stariji i mnogo ga kritikuju. Nikada nije bio taj koji će da se odluči na poslednji šut, nije bio sjajan u tome. Ali, kada napusti ovu igru. Lebron će statistički biti najbolji ikada", rekao je Pipen.

Za Džordana smatra da je bio loš igrač pre nego što trener Fil Džekson došao u Čikago.

"Bio je užasan igrač i bilo je teško igrati sa njim. Šutirao je loše, išao samo jedan na jedan. Odjednom smo postali tim i tek onda počeli da pobeđujemo, tek kad se Fil Džekson pojavo, sve se promenilo. I tada je trebalo vremena, ali toga nije bilo u dokumentarcu" zaključio je Pipen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d