Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 06.02.2023.

12:00

Lejkersi ostali bez Kajrija – Lebron: Možda je do mene

Kajri Irving je u nedelju uveče trejdovan u Dalas Maverikse, a Los Anđeles Lejkersi nisu opstali u toj trci.

Izvor: SN

Autor: SN

Lejkersi ostali bez Kajrija – Lebron: Možda je do mene
EPA-EFE/Peter Foley

Los Anđeles Lejkersi su delovali kao sigurna destinacija za Kajrija Irvinga, ali je on završio u Dalas Maveriksima i umesto sa Lebronom i Dejvisom igraće sa Dončićem i Vudom.

Kako američki mediji pišu, Lejkersi su pokušali da ga dovedu, ali ipak nisu išli "do kraja" jer su bili zabrinuti oko nekih stvari vezanih za Irvinga, a oglasio se i Lebron Džejms.

"Možda je do mene", rekao je Lebron Džejms na "Tviteru" i ostavio mističnu poruku za koju ameirčki mediji veruju da je direktno povezana sa Kajrijem Irvingom.

Dobro obavešteni novinar iz Los Anđelesa Kajl Gun rekao je da je dobio informaciju iz Lejkersa da su u tom timu zabrinuti zbog Kajrijevog ponašanja i manjka profesionalizma prethodnih godina.

Takođe, Kajrijev zahtev je maksimalni ugovor na leto što je pitanje da li bi Lejkersi mogli da ispune, ali se navodi i da je Bruklin imao prevelike zahteve i tražio Ostina Rivsa i Maksa Kristija uz pikove prve runde 2027. i 2029. godine.

Ipak, kada pričamo o Kajriju Irvingu, pričamo o jednom od najboljih plejmejkera u NBA ligi o velikom talentu i sjajnom košarkašu koji je 2016. godine doneo titulu Kavalirsima, jedinu titulu u istoriji.

Problem je što Kajri nakon te sezone nije odigrao ništa kako treba. Otišao je u Boston jer nije želeo da bude u senci Lebrona Džejmsa koji je dobio sve zasluge za tu titulu, pa je napustio i Boston i otišao u Bruklin, a sada ide u Dalas.

U Netsima nije mnogo ni odigrao, što zbog koronavirusa, što zbog činjenice da je odbio da se vakciniše pa samim tim nije ni smeo da igra prema pravilima NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve