Nova vest
Košarka

Petak, 27.01.2023.

13:00

NBA obradovao Evropljane: Jokić protiv Embida

U subotu od 21 čas se "sudaraju" najbolji centri NBA lige – Nikola Jokić i Džoel Embid.

Izvor: SN

Autor: SN

NBA obradovao Evropljane: Jokić protiv Embida
Foto: NBA

Ovaj spektakularni okršaj možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

76ersi dočekuju ekipu iz Kolorada u Vels Fargo Centru u Filadelfiji.

Dva tima plasirana u samom vrhu Istočne i Zapadne konferencije nisu se sastala još od marta prošle godine, kada su Nagetsi bili bolji 114-110.

Utakmicu će obeležiti susret dvojice superiornih centara i velikih rivala u trci za priznanje za najkorisnijeg NBA igrača tokom poslednjih sezona, Nikole Jokića i Džoela Embiida, iz kojih je Jokić izašao kao pobednik 20-21. i 21-22. i zahvaljujići svojoj briljantnoj igri i zadivljujućoj statistici na najboljem je putu da treći put zaredom osvoji MVP nagradu.

Nikola će treći put biti starter na NBA All-Star utakmici koja se 19. februara igra u Solt Lejk Sitiju prvi put posle 1993. godine.

U Spektrum Centru u Šarlotu, Hornetsi su domaćini timu sa Floride. U ekipi iz Severne Karoline i ove godine blista izvanredni bek LaMelo Bol, zvanično najbolji NBA ruki u sezoni 2020-21, dok u Hitu vodeću rolu i dalje ima iskusni Džimi Batler, šest puta učesnik All-Star utakmice. 27. pik na NBA draftu 2022, Nikola Jović, perspektivni krilni centar Majamija, još uvek pauzira zbog povrede leđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d