Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 31.10.2022.

09:05

Meloun: Recept za katastrofu

Košarkaši Denvera doživeli su treći poraz ove sezone.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Meloun: Recept za katastrofu
Foto: Profimedia

Poraženi su u Stejpls centru od LA Lejkersa 121:110, a Nikola Jokić je postigao 23 poena uz 14 skokova i šest asistencija.

Bio je najbolji pojedinac u redovima Nagetsa, ali presudilo je bolje šutersko veče Lejkersa koji su pogodili 13 trojki.

Očigledno je da trener Denvera Majkl Meloun nije bio zadovoljan igrom ekipe u defanzivi.

"Ekipa je pala u drugoj, trećoj i poslednjoj četvrtini. Još nismo odigrali dobru odbranu na strani. u Juti smo primili 123, u Portlandu 135, a sada 121 poen. To je recept za katastrofu kada gostujete. To je stvarno razočaravajuća stvar. Njihovi igrači su bili suviše komforni. Uz sve to, nedostajao nam je Bouns Hajlend. Rekao je da ne može da igra. Mnogo lošeg se dešavalo večeras. Nismo igrali dobru odbrano, nismo hvatali lopte posle njihovih promašaja, težak poraz na strani od jednog gladnog tima Lejkersa", izjavio je Meloun.

Hajlend je na prethodnom meču sa Jutom bio najbolji u Denveru, postigao je rekordnih sedam trojki, ali izostao je zbog povrede kuka, koju je zadobio na zagrevanju.

"Ne znam još koliko je ozbiljno, rekao mi je samo da nije u stanju da igra. Verujem da nije mogao. Izašao je iz meča na kom je pogodio sedam trojki, baš nam je nedostajao", dodao je Majkl.

Meloun je rekao da je bio svestan kakve probleme su imali Lejkersi na prethodnim mečevima, ali dodao je da je bilo važno da Denver gradi sopstveni identitet.

"Učinili smo igrače svesnim da oni još nisu dobili meč, da očekuju na terenu tim gladan pobede. Nadam se da ćemo i mi ispoljiti isti osećaj potrebe za pobedom", zaključio je trener Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve