Nova vest
Košarka

Petak, 21.10.2022.

19:08

Razbio Partizan i Zvezdu, pa pričao o Jokiću: On je moj favorit

Markus Hauard je u prethodnih sedam dana iskočio u prvi plan kod ovdašnjih ljubitelja košarke nestvarnim partijama protiv Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: SS

Autor: SS

Razbio Partizan i Zvezdu, pa pričao o Jokiću: On je moj favorit
Foto: Profimedia

Bek Baskonije je najpre ubacio 33 poena Partizanu, pritom trojku sa zvukom sirene za produžetak i potom osam vezanih poena u dodatnom periodu, a onda i 30 poena Crvenoj zvezdi.

Ima samo 23 godine, ali je već stigao da se oproba u NBA ligi, gde je nastupao za Denver Nagetse i to sa Nikolom Jokićem.

Uoči meča protiv Olimpijakosa u 4. kolu Evrolige (petak, 20.30), Hauard je dao intervju za grčku "Gazetu", gde je prevashodno upitan o Janisu Adetokumbu.

"Nisam imao tu čast da upoznam Janisa lično, ali sam upoznat sa njegovim brzim razvojem i sa svim što je učinio za Milvoki. To što se dugoročno obavezao na vernost Baksima je promenilo istoriju te orgnaizacije", rekao je Hauard za grčku "Gazetu".

Potom je dobio interesnatno pitanje, ko je bolji, Janis ili Nikola Jokić.

"Teško pitanje, ali bih izabrao Nikolu. Bili smo saigrači dve godine u Denveru, dobro ga poznajem i on je moj favorit. Najtalentovaniji igrač kog sam video u košarci. Uvek ima strategiju, tako igra i zna kako da pronađe rešenje u najtežim situacijama", zaključio je Hauard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve