Nova vest
Košarka

Petak, 07.10.2022.

18:40

Šta će biti sa Drejmondom?; "Izgubio je poverenje i poštovanje"

Drejmond Grin nalazi se na tankom ledu, nakon što je u javnost isplivao video snimak u kom udara pesnicom saigrača Džordana Pula.

Izvor: B92

Autor:B92

Šta će biti sa Drejmondom?;
Foto: Profimedia

Do petka nismo znali kakav je to prekršaj napravio Grin, znalo se da je ušao u raspravu sa Grinom i da je preterao, ali malo ko je pomislio da ga je u nokautirao – pesnicom u glavu.

Grin je napravio ozbiljan prekršaj, očekuje ga suspenzija, a novinar "Atletika" Sem Amik napisao je da je Grin po ko zna koji put izgubio poštovanje i poštovanje saigrača.

Samo, ovoga puta situacija je mnogo ozbiljnija, video je procureo u javnost i veliko je pitanje kako će Voriorsi rešiti ovu situaciju.

Grin je poznat kao temperamentan košarkaš, verovatno mu nije prvi put da je napravio sličan prekršaj, ali sada je sve mnogo ozbiljnije zato što je video isplivao i videlo ga je na milione ljudi.

NBA sezona počinje 18. oktobra, Voriorsi su aktuelni šampioni NBA i ovo bi moglo ozbiljno da ih poremeti na startu takmičarskog dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve