Nova vest
Košarka

Petak, 01.07.2022.

20:09

Boganović ostao bez saigrača – otišao u njegov bivši klub

Američki košarkaš Kevin Huerter novi je član Sakrametno Kingsa, preneo je novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski.

Izvor:

Autor:

Boganović ostao bez saigrača – otišao u njegov bivši klub
Foto: Profimedia

Doskorašnji saigrač Bogdana Bogdanovića u Atlanta Hoksima će put Kingsa u zamenu za Džastina Holideja, Moa Harklesa i pika prve runde.

Ovakav potez uprave Atlante se očekivao s obzirom na to da Huerteru od sezone 2022/23 počinje četvorogodišnji ugovor vredan 65.000.000 dolara.

On je u najjaču ligu na svetu stigao 2018. godine, a u sezoni za nama je u proseku beležio 12,1 poen uz 3,4 skoka i 2,7 asistencija.

Od ostalih vesti u vezi sa trejdovima u NBA, doskorašnji član Indijane Malkolm Brogdon postao je novi košarkaš Boston Seltiksa. U suprotnom smeru idu Aron Nesmit, Danijel Tajs i pik prve runde 2023. godine.

Iskusni plejmejker Džon Vol je i zvanično postao član Los Anđeles Klipersa sa kojima je dogovorio dvogodišnju saradnju vrednu 13,2 miliona dolara.

Važne vesti stižu i iz Ilinoja gde je Zek Lavin potpisao ugovor sa Bulsima na pet godina tokom kojih će inkasirati 215,2 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve