Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:53

Lebron Džejms okrivljen za odlazak Hardena iz Oklahome

Nekadašnji košarkaš Bostona Kendrik Perkins otkrio je da je aktuelni igrač Lejkersa Lebron Džejms jedan od odgovornih za odlazak Džejmsa Hardena iz Oklahome.

Izvor:

Autor:

Lebron Džejms okrivljen za odlazak Hardena iz Oklahome
Foto: Profimedia

Korpulentni centar je gostovao u podkastu "Old man and the three" čiji je domaćin bivši NBA igrač Džej-Džej Redik kada je otkrio detalje koji su se odvijali na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

"Nagovarali su Džejmsa, Lebron i Vejd, da pronađe tim koji će biti njegov. Hteli su da rasture Oklahomu kako bi osvojili više šampionata", rekao je Perkins.

Pitanje je koliko istine ima iza izrečenog s obzirom na to da Dvejn Vejd uopšte i nije bio deo olimpijske selekcije, baš kao i sam Perkins. Međutim, Perkins jeste bio član Oklahome u to vreme.

Tada najbolji šesti igrač lige napustio Tandere i značajno napredovao ustalivši se kao jedan od najboljih igrača lige. Međutim, još uvek je bez NBA prstena.

Perkins je pričao i u još jednom kontekstu o Lebronu Džejmsu, tačnije kako ga se toliko plašio tokom finala Istočne konferencije 2008. godine da se molio da mu se nešto loše desi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve