Nova vest
Košarka

Utorak, 17.05.2022.

10:45

"Verujte mi, niko ne može da uradi to što Harden može" VIDEO

Patrik Beverli, košarkaš Minesota Timbervulvsa, govorio je o situaciji Džejmsa Hardena u Filadelfiji.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/CRAIG LASSIG

Filadelfija Seventisiksersi su zimus poslali Bena Simonsa u Bruklin Netsa i u zamenu za australijskog plejmejkera dobili su Džejmsa Hardena.

Hardenu ovoga leta ugovor ističe, a mnogi su očekivali da sa Filadelfijom dogura daleko u plej-ofu, međutim, Siksersi su eliminisani u drugoj rundi od strane Majamija posle 6 utakmica.

Već danima se u javnosti debatuje o tome da li bi Filadelfija trebalo da produži saradnju sa Hardenom ili bi bilo bolje da mu se maksimalni ugovor ne uruči.

Problem je Hardenova fizička sprema, a neki će reći i motiv. O svemu tome je govorio njegov nekadašnji saigrač, a sada član Minesote Patrik Beverli.

"Hoću da izazovem Džejmsa Hardena i da budem siguran da je mentalno spreman za sve što ga čeka, da povede računa o svom telu i dovede ga u potrebno stanje. Verujem da će ovoga leta raditi na sebi jer on mrzi da bude osramoćen, verujte mi. On je moj blizanac, znam ga bolje nego bilo koga drugog. Ljudi pričaju o njemu svašta, a u njegovim godinama u ovoj ligi niko ne može da uradi to što može da uradi Džejms Harden", rekao je Beverli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve