Nova vest
Košarka

Petak, 13.05.2022.

08:45

"Tobajas Heris pre mene?!" VIDEO

Košarkaš Majami Hita Džimi Batler je na zanimljiv način proslavio plasman u finale Istoka i pobedu nad Filadelfija 76ersima.

Izvor: LN

Autor: LN

(AP Photo/Matt Slocum)

Batler je odigrao sjajnu seriju, a ponovo je bio izuzetan i u šestoj utakmici, koju je završio sa 32 poena, osam skokova i četiri asistencije.

Sa druge strane, Tobajas Heris je, baš kao i cela njegova ekipa, imao meč za zaborav završivši ga sa 14 poena i osam skokova.

To je nateralo Batlera da otkrije da i dalje zamera čelnicima Filadelfije što su pre nekoliko godina odlučili da ne potpišu novi ugovor sa njim, već da oslobode prostor za druge igrače, među kojima je bio Tobajas Heris.

"Tobajas Heris pre mene?", urlao je i ponavljao Batler posle meča.

Poređenja radi, Batler tokom ovogodišnjeg doigravanja prosečno beleži 28,3 poena, 7,6 skokova, 5,6 asistencija i dve ukradene lopte.

Sa druge strane Heris, koji doduše ima manju ulogu od Džimija, ima 17,2 poena, 7,5 skokova, 3,1 asistenciju i 1,1 ukradenu loptu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve