Nova vest
Košarka

Nedelja, 08.05.2022.

08:17

Dža Morent u suzama: "Prekršio je kodeks!" VIDEO

Treću utakmicu polufinala zapadne konferencije u NBA ligi obeležili su ubedljiv trijumf Golden Stejta nad Memfisom, ali i povreda Dža Morenta.

Izvor: SS

Autor: SS

Dža Morent u suzama:
Foto: Profimedia

Najbolji igrač Grizlisa je u trećoj četvrtini morao da ode na klupu jer je u jednom momentu Džordan Pul, u skladu sa svojim prezimenom, namerno rukom povukao Morenta za koleno.

Kao što je trener Voriorsa Stiv Ker posle druge utakmice izjavio da je Dilon Bruks prekršajem nad Gerijem Pejtonom drugim "prekršio kodeks", isto je na Tviteru posle trećeg meča napisao Morent.

"Prekršio je kodeks!", oglasio se Morent, ali je ubrzo obrisao objavu.

Pul se posle meča pravdao da je nevin i da je išao instinktivno na loptu.

"Udvojili smo ga i išao sam prema lopti. Naravno da ne želim da se neko povredi, nisam takav igrač. Nadam se da će biti dobro i da će igrati u četvrtoj utakmici", izjavio je Pul.

Tek ostaje da se vidi kakav će biti stepen povrede Morenta i da li će moći da zaigra u četvrtom meču u noći između ponedeljka i utorka, takođe u San Francisku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve