Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.03.2022.

09:35

Meloun se nervirao i zamerio igračima Denvera

Majkl Meloun je ponovo morao da se nervira na klupi Nagetsa, ali je njegov tim pobedio.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Meloun se nervirao i zamerio igračima Denvera
Foto: Profimedia

MVP partija i 37 poena Nikole Jokića uz odličnog Hajlenda Bounsa, doprineli su da Nagetsi slave na gostovanju Indijani sa 125:118.

Meloun se najviše nervirao zbog stare navike, da se olako gube lopte, ceo tim ih je akumulirao čak 19, naspram 11 od strane Pejsersa.

"Jedino je važno da smo našli način da se vratimo u igru. Pobeda je pobeda", kaže Meloun.

Ono što je zamerio svojim izabranicima jeste da tokom meča dođe do neshvatljivog opuštanja.

"Frustriran sam jer mislim da je nama dosadno da budemo uspešni", dodao je Meloun.

Ipak je pohvalio i ekipu Pejsersa.

"Treba čestitati Indijani, vratili su se u meč. Pojačali su intenzitet, pritisak. Pojačali su napad sve do šest ili sedam minuta pre kraja. Želite da imate u timu momke koji će se boriti i neće samo sve posmatrati. Želite one koji će se boriti za svaki deo terena i mislim da smo na kraju imali dosta momaka koji su u tome uspeli", dodao je trener Nagetsa.

Bouns Hajland je otkrio detalj sa utakmice.

"Džef Grin nam je stalno govorio, kada smo imali 31 poen prednosti, 'nemojte da se opuštamo'. Mislim da je to doprlo do malog broja igrača", kaže Hajlend.

Denveru je ovo bila četvrta pobeda u poslednjih pet mečeva, to je donelo skok na tabeli Zapada i petu poziciju.

"Pričao sam danas momcima, kada pobedimo večeras, bićemo peti. Nisam zabrinut što Juta ima pet poraza u nizu, ili Golden Stejt. Radi se o nama. Kotrolisanju sopstvene sudbine. I stalno govorim, ne želite da odete u poslednjih par utakmica sezone, a nadate se i molite da neko drugi uradi nešto u vašu korist. Najbolja stvar u životu je da to uradite sami. Da vodite računa o sopstvenom poslu. Ako to uradite, nećete se preznojavati zbog utakmica drugih timova u NBA", zaključio je Meloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve