Nova vest
Košarka

Petak, 25.03.2022.

09:05

Jokić o Melounu: Zamisli da imamo normalnog trenera VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, govorio je na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Jokić o Melounu: Zamisli da imamo normalnog trenera VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Finiks Sansa rezultatom 140:130 u noći iza nas.

Srpski centar i aktuelni MVP Nikola Jokić meč je završio sa 28 poena uz po 6 skokova i asistencija, ali i 10 izgubljenih lopti.

Visok intenzitet od starta do početka...

"Da, momci se često zakače i to je normalno. Valjda je normalno... Bilo je po malo od svega, loših faulova, loših dodavanja i meni su ukrali loptu kada mi je samo iskliznula iz ruku. Da, malo od svega. Mislim da smo igrali dobro, da smo igrali kako treba, ali su te izgubljene lopte bile problem. Ovo je bila utakmica sa mnogo postignutih poena, a u finišu nismo dali mnogo koševa"
, rekao je Jokić na početku konferencije.

Objasnio je i kako je došlo do velikog broja izgubljenih lopti, a naravno, pričao je samo o sebi:

"Da budem iskren, danas sam u tranziciji Džefu dao loptu par puta i on me baš nije ni gledao i nastvio svojim putem. Drugu sam izgubio tokom jedne situacije kada sam bio na osnovnoj liniji (linija ispod koša, prim. aut.) i tada sam bio fauliran i izgubio loptu kada sam hteo Džefu da je dam, a treći put sam izgubio loptu kada sam napravio faul u napadu, a hteo sam da bacim haj lou pas i oni su to pročitali"

Finiks je sa razlogom najbolji tim lige i evo kako MVP to vidi...

"Mislim...Imaju odličan tim, imaju sjajan tim sačinjen od igrača uloge i zvezda, sve što im treba za taj sistem. Trener, igrači, ma svi rade jedni za druge i to je fantastično. Buker je imao 49, a pogledajte Bridžisa kako je odigrao. Svi su odradili svoj deo posla. Mi moramo da budemo bolji, da budemo odlučniji da nađemo rešenja koja god da su i odatle ćemo videti šta i kako. Da budem iskren, ne razmišljam o rivalstvima i posebnim utakmicama, igramo isto sve. Nekad je do igrača, nekad do navijača, a nekada ko zna do čega. Meni je to sve normalno"
, objasnio je Jokić.

Majk Meloun je produžio ugovor sa Nagetsima i Jokić je očito oduševljen.

"Rekao sam mu da zamisli da imamo normalnog trenera... Zato mi se sviđa što je ostao tu", uz osmeh je rekao Nikola Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve