Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.03.2022.

09:09

Ker: Jokić će opet biti MVP; Nikola: Bitne su samo pobede

Nikola Jokić je odigrao još jednu partiju na nivou MVP NBA lige.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ker: Jokić će opet biti MVP; Nikola: Bitne su samo pobede
Foto: Profimedia

Postigao je 38 poena na gostovanju Sakramento Kingsima i ponovo pokazao da je apsolutni lider ovog tima Nagetsa, koji su ostvarili četvrti uzastopni trijumf.

Stiv Ker, trener ekipe Golden Stejta nedavno je izrazio mišljenje da će srpski košarkaš na kraju sezone ponovo osvojiti prestižno priznanje.

"Igrali smo protiv vladajućeg MVP-a koji će verovatno ponovo osvojiti to priznanje. Ja nemam pravo glasa, ali Jokić je neverovatan košarkaš i ponovo je bio spektakularan. Sve saigrače čini boljim. Teško je braniti se protiv njega, jer bez obzira šta vi radite, on ima odgovor na to. On igra tako laganim ritmom, da sve izgleda tako jednostavno kada je na terenu. Sa našom odbranom, koja je imala probleme i pre ovog meča sa Denverom, jako je teško igrati protiv njega, posebno kada niste dobro povezani na ovom delu terena", rekao je Ker.

Jokića su pitali šta misli o tome što brojni stručnjaci, pa i Stiv Ker, misle da će ponovo biti MVP.

"Ne znam šta bih vam rekao. To ne znači ništa posebno. Ja samo pokušavam da se takmičim, da pobeđujem", poručio je centar Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve