Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.02.2022.

09:20

Katastrofa Lejkersa: -28 i salve zvižduka VIDEO

Los Anđeles Lejkersi prilično su naljutili svoje navijače novim neočekivanim porazom.

Izvor: SN

Autor: SN

Katastrofa Lejkersa: -28 i salve zvižduka VIDEO
Foto: Profimedia

Nju Orleans Pelikansi su obrukali Los Anđeles Lejkerse u njihovoj "Crypto.com" areni (bivši Stejpls Centar).

Navijači Lejkersa to nikako nisu mogli da prihvate, pa su posle užasnih -28 od Pelikana "zasuli" igrače zvižducima i uvredama i jasno im stavili do znanja šta misle o svemu što se dešava.

Već smo pisali o lošim odnosima u Lejkersima, o navodnom "Ratnom stanju" između generalnog menadžera Roba Pelinke i zvezde Lebrona Džejmsa, gde je rečeno da Pelinka više neće činiti usluge Lebronu nakon fijaska sa Dejvisom i Vestbrukom.

"Pre svega, ne stiskam ja dugmiće tima. Imam svoje mišljenje, ali ne upravljam ja. Za to služi naše rukovodstvo. Voleo bih da igramo bolju košarku. Entoni Dejvis, Rasel Vestbruk i ja nismo proveli mnogo vremena na terenu u istom trenutku. Mislim samo na manje od 15 utakmica ove sezone. I to je najveće razočaranje do sada za nas trojicu, jer svi mi želimo da radimo zajedno, ali još uvek nismo bili dovoljno na parketu", poručio je Lebron Džejms dan nakon pisanja o odnosu njega i Pelinke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve