Nova vest
Košarka

Petak, 22.10.2021.

09:15

"Saga oko Simonsa bi mogla da traje četiri godine"

Čitava priča oko košarkaša Filadelfije Bena Simonsa nikako da dobije epilog.

Izvor:

Autor:

Foto: Profimedia

Taman kada se vratio i svi pomislili da su odnosi izglađeni, Australijanac se na treningu pojavio sa telefonom u džepu i u potpunosti nezainteresovan.

Čak se ni sa saigračima nije pozdravio.

Generalni menadžer Siksersa Deril Mori istakao je da bi čitava priča oko Simonsa mogla da potraje do kraja njegovog ugovora.

"Možda mislite da se šalim, ali to nije slučaj. Ovo bi moglo da traje četiri godine. Svaki dan ćemo očekivati Bena da se vrati ili ćemo ga trejdovati za igrača koji pravi razliku", izjavio je.

Ali ko bi bio taj igrač ili, još bolje, ko je u ovom trenutku spreman da preuzme rizik i potpiše Simonsa. Tokom leta su se pojavili navodi oko trejda za Damijena Lilarda, ali je Portland bio zainteresovan da prepusti samo Si Džej Mekaluma, što Morija nije zanimalo.

Nedavno se pominjao i trejd sa Indijana Pejsersima koji bi podrazumevao da Malkolm Brogdon i Karis Levert pređu u Filadelfiju uz pika prve runde, ali i ta priča je zamrla.

Sigurno je samo da se Filadelfija nalazi u problemu. Problematični košarkaš nije nastupio ni na otvaranju sezone u kojem je njegov tim slavio protiv Nju Orleansa, a navijači su imali samo jedno pitanje: "Gde je Simons?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve