Nova vest
Košarka

Sreda, 20.10.2021.

08:30

Stiv Ker: Ne možete Bjelicu da saterate u ćošak

Trener Golden Stejta Stiv Ker izneo je niz pohvala na račun Nemanje Bjelice posle utakmice koju je odigrao u "Stejpls centru" protiv Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: SS

Autor: SS

Stiv Ker: Ne možete Bjelicu da saterate u ćošak

U pobedi rezultatom 121:114, svojoj prvoj zvaničnoj utakmici u dresu Voriorsa, srpski košarkaš ostvario je "dabl-dabl" od 15 poena i 11 skokova, uz četiri asistencije

Ker je i ranije najavljivao da neće koristiti Bjelicu tek tako da "ćoškari" i otvara prostor saigračima, već da će biti direktno uključen u akcije "ratnika".

To je ponovio i posle prve utakmice.

"On je više od šutera, sjajno dodaje, stvarno je odličan košarkaš. Uživa u igri sa ovim timom, zato što dobija šansu da igra svoju igru, a ne da bude sateran u ćošak sa nekom striktnom ulogom. Momci koji imaju sjajan osećaj za igru su nam se uvek dobro uklapali“, rekao je Ker.

Bjelica je postao prvi igrač koji je sa klupe ostvario "dabl-dabl" u dresu Golden Stejta još od 1981. godine i Sema Vilijamsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve