Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.10.2021.

12:50

Entoni pred 19. sezonu: Strast je i dalje tu VIDEO

Karmelo Entoni počeće 19. NBA sezonu, sada kao igrač Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: B92

Autor:B92

Entoni pred 19. sezonu: Strast je i dalje tu VIDEO
Foto: Profimedia

Tridesetsedmogodišnji košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor sa "jezerašima" sa kojima će pokušati da osvoji prvu NBA titulu.

Lejkersi regularnu sezonu otvaraju u noći između utorka i srede protiv Golden Stejt Voriorsa.

Pročitajte još Biseri Pacifika

"Znam kakvu grupu igrača imamo, kakav kalibar posedujemo, kakav je stav igrača u timu, pa sam siguran da smo spremni"
, kaže Entoni.

Entoni, deseti najbolji strelac u istoriji lige i desetostruki Ol-star, igraće za sedmi tim u svojoj NBA karijeri.

Prošle sezone je kao rezervista prosečno beležio 13,4 poena uz 40,9 odsto šuta za tri poena kao igrač Portland Trejlblejersa.

Tako je dokazao da može da bude bitan faktor u timu koji se bori za završnicu, a sličnu ulogu bi trebalo da ima i u Los Anđelesu.

"Nije svaka godina ista kada toliko traje. Dođeš na trening sa željom da ideš do kraja, uzbudljivo je. Motivisan sam, a posebno kad si u ovakvom okruženju sa ljudima koji ti daju energiju, dodatnu motivaciju... Obožavam ovu igru, i dalje imam mnogo strasti prema košarci, volim je. U trenutku kada se budem morao naterati da ustanem iz krevata, da se ubeđujem da odem na trening, tada će biti kraj. Ali ja sam i dalje tu", kaže Entoni.

Entoni nije imao mnogo uspeha u plej-ofu u karijeri, ima učinak 3-13 u serijama, a najbliži tituli bio je 2009. kada je predvodio Denver Nagetse do finala Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve