Nova vest
Košarka

Subota, 28.03.2020.

18:54

"Vud nije stigao ni majci da kaže da ima koronavirus, bio sam veoma ljut"

Dvejn Kejsi, trener Detroit Pistonsa, otkrio je da je njegov košarkaš Kristijan Vud bio vidno uznemiren što je u javnost izašlo da je pozitivan na koronavirus.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

U međuvremenu centar Detroita oporavio se i izlečen je od virusa Covid-19, a Kejsi je kazao kako je bilo veoma neprofesionalno što javno objavljeno.

"Bio sam veoma uznemiren zbog toga. Rekao sam našem osoblju da je to veoma neprofesionalno i da ne sme ponovo da se dogodi. Nije fer prema našem košarkašu", rekao je Kejsi za ESPN.

Iskusni trener je potom pojasnio situaciju.

"Kristijan je bio iznerviran što je javno objavljeno. Nije to bila njegova želja. I najlošija stvar u celoj situaciji je ta što Vud nije ni stigao da kaže majci da je pozitivan, već je ona to saznala putem medija", rekao je Kejsi.

Na početku pandemije koronavirusa novinari su objavljivali imena košarkaša, međutim u poslednje vreme praksa je da se to ne radi. U suprotnom može da se uradi jedino ako košarkaša želi javno da saopšti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve