Nova vest
Košarka

Utorak, 30.04.2019.

08:32

Milsap: Jokić je naš Tom Brejdi

Košarkaši Denvera poveli su protiv Portlanda u polufinalnoj seriji plej-ofa na Zapadu posle pobede u prvom meču u Denveru od 121:113.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Milsap: Jokić je naš Tom Brejdi
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Nikola Jokkić je imao još jednu briljantnu partiju, postigao je 37 poena uz devet skokova i šest asistencija, a na terenu je proveo nešto više od 41 minuta.

Srpski centar je ponovo briljirao, dizao je na noge sve u "Pepsi centru" i ponovo je pokkazao da je lider ovog tima Nagetsa. Nije ni čudo što su trener Majkl Meloun i Nikoline kolege oduševljeni njegovim učinkom.

Jokić je imao šut iz igre 11/18 i 12 pogođenih bacanja.Jednostavno, Blejzersi nisu znali kako da ga zaustave.

Pol Milsap koji je susret završio sa učinkom od 19 poena oduševljen je Nikolinom igrom.

"On je kao sunđer, sve upija. Jednostavno vidi kako ljudi oko njega igraju i kako pokkušavaju da ga zaustave i uvekk odigra onako kako je najbolje. To je ono što je sjajno u vezi njega - ništa ne radi na silu. Sve je u cilju toga da se odigra pravi potez. On je u stanju da odlično čita igru. On je kao kvoterbek! Za mene je kao Tom Brejdi, uvek će biti u stanju da predvidi igru i da vas pronađe. Uspeva mu to od početka karijere. Neverovatan je", izjavio je Milsap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve