Nova vest
Košarka

Petak, 01.02.2019.

01:30

Veliko priznanje za Vučevića, treneri izostavili Dončića

Reprezentativac Crne Gore Nikola Vučević izabran je za rezervu na Ol-star utakmici u Šarlotu, saopštili su iz NBA.

Izvor: P. Tadić

Autor: P. Tadić

Veliko priznanje za Vučevića, treneri izostavili Dončića
Foto: Getty Images

Košarkaš Orlanda ima odličnu sezonu iza sebe, treneri su ga zasluženo izabrali i debitovaće 19. februara u Severnoj Karolini.

Vučević prosečno beleži 20,7 poena, 12 skokova i 3,8 asistencije, uz 1,2 blokade. Treneri su to prepoznali i centra ćemo gledati u Šarlotu.

Naš Nikola Jokić takođe je izabran kao rezerva i o tome možete više pročitati OVDE, dok je zanimljivo miljenik publike Luka Dončić ostao bez mesta na prestižnom meču.

Dončić igra fenomenalno za Dalas, međutim tek je u prvoj sezoni i treneri su logično dali prednost košarkašima koji su duže u ligi i koji su ostavili veći trag.

Ekipe još nisu poznate, sedmog februara kapiteni će (Lebron Džejms i Janis Adetokumbo) odabrati sa kojim košarkašima žele da igraju zajedno u timu.

Neće biti klasične utakmice Istok-Zapad, već će igrači biti pomešani tako što će kapiteni (igrači koji su dobili najviše glasova od publike) birati jednog po jednog.

Ol-star vikend u Šarlotu traje od 17. do 19. februara, a glavni meč na programu je poslednjeg dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve