Nova vest
Košarka

Petak, 29.04.2016.

08:31

Atlanta kroz Boston do serije sa Kavsima

Košarkaši Atlanta Hoksa plasirali su se u četvrtfinale NBA plej-ofa pošto su ukupnim rezultatom 4-2 eliminisali Boston Seltikse.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Atlanta kroz Boston do serije sa Kavsima
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Atlanta je u šestom meču napravila "brejk" i sa 104:92 proslavila plasman u sledeću rundu, gde ih čekaju Klivlend Kavalirsi.

Hoksi su na poluvremenu vodili devet razlike, ali su odlučujuću prednost stekli u trećoj deonici koju su dobili rezultatom 39:26. Tada je bilo jasno da će domaći tim biti eliminisan, a Seltiksi su do kraja uspeli samo da ublaže poraz.

Najbolji pojedinac meča bio je Ajzea Tomas sa 25 poena i 10 asistencija, ali i očajan šut iz igre. Na to se nadovezala činjenica i da nije imao pomoć saigrača, pa Boston nije mogao da računa na pozitivan ishod. Džae Krauder je uz 6 skokova dodao i 15 poena, dok su po 13 imali Jona Jerebko i Markus Smart.

S druge strane, Hoksi su odigrali odličnu napdačku partiju – poene su odlično rasporedili, šestorica igrača imala su dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Pol Milsap sa 17 poena i 8 uhvaćenih lopti. Kent Bejzmur i Al Horford dodali su po 15, dok se Kajl Korver zaustavio na 14.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve