Nova vest
Sportovi na vodi

Ponedeljak, 08.02.2021.

12:10

Srpski kajakaši na pripremama u Antaliji

Grupa od 23 najboljih srpskih kajakaša i kajakašica stigla je u Belek u Turskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski kajakaši na pripremama u Antaliji
Foto: Kajakaški savez Srbije

U sada već tradicionalnoj zimskoj bazi za veslačke pripreme, naši najbolji kajakaši boraviće narednih šest nedelja.

U Tursku su doputovali Anastazija Bajuk, Anđelo Džombeta, Biljana Relić, Bojan Zdelar, Branko Lagundžić, Ervin Holpert, Eva Barta, Kristina Bedeč, Marija Dostanić, Marko Dragosavljević, Marko Novaković, Marko Subotić, Mihailo Subotić, Milenko Zorić, Milica Novaković (Starović), Nebojša Grujić, Nikola Kovačević, Nikola Rasulić, Olivera Mihajlović, Petar Milković, Stefan Vekić, Vladimir Torubarov i Željana Petrović.

O fizičkoj pripremi takmičara vodiće računa fizioterapeut Miloš Malešević, dok će plan i program priprema za veoma zahtevnu i dugačku sezonu sprovoditi treneri Nenad Kosijer, Miroslav Rodić, Uroš Pavlović, Čaba Feher i Akoš Vereckei.

Na pripremama u Antaliji od ranije su Strahinja Stefanović i Marko Tomićević, kao i trener Milan Đenadić.

"Ekipa je stigla u odličnom raspoloženju i svi su spremni i orni za naporan period priprema jer nas očekuje veoma duga sezona puna izazova. Nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo uspeti da odradimo sve što smo zacrtali", naglasio je selektor Pavle Jovanov.

Osim momaka i devojaka koji su već počeli pripreme u Antaliji, u Tursku će u narednom periodu putovati još takmičara koji će tamo boraviti u različitim terminima.

"Naša želja i plan jeste da ove godine, s obzirom na veliki broj izazova koji nas očekuje, na bazične pripreme u Tursku odvedemo sve kandidate za razvojni, međunarodni i olimpijski tim i da mlađim takmičarima omogućimo da treniraju sa našim najtrofejnijim i najiskusnijim takmičarima", dodao je selektor Jovanov.

Na međunarodnoj sceni naše reprezentativce u sprintu očekuje veliki broj takmičenja ove sezone, a prvo takmičenje će biti olimpijske dokvalifikacije sredinom maja u Segedinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d