Poslednji nastup Figa i Paulete

Izvor: MR

Nedelja, 09.07.2006.

16:21

Default images

Posle poraza od Nemačke (3:1) u meču za treće mesto na SP, Luis Figo i Pauleta izjavili su da je to bila njihova poslednja utakmica za portugalsku reprezentaciju.

33-godišnji Figo se oprašta od nacionalnog tima posle 127 nastupa, što je rekord portugalskog fudbala.

”Teško mi je da se oprostim od reprezentacije na ovakav način. Uradio sam sve što sam mogao, kao i ceo tim”, rekao je Figo, koji je na meču protiv Nemaca ušao kao zamena. Figo je poslednji zvižduk sudije i kraj 15-godišnjeg perioda igranja za nacionalni tim dočekao u suzama.

Pauleta je imao 88 nastupa za reprezentaciju, a postigao je čak 47 golova.

“Ovo je najtužniji trenutak moje karijere. Igranje i postizanje golova za reprezentaciju je nešto što sam najviše voleo, ali je došlo vreme da se povučem”, rekao je centarfor francuskog PSŽ-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: