Klinsman još neodlučen

Izvor: Sonja Nikèeviæ

Subota, 08.07.2006.

10:38

Default images

Neizvesnost oko budućnosti Jirgena Klinsmana trajaće još neko vreme pošto je nemački selektor u petak izjavio da mu treba više vremena da odluči o produženju ugovora. Njegova reprezentacija je prijatno iznenadila u prethodnih mesec dana, i, i pored žestoke kritike koja ga je pratila pred početka turnira, Klinsman je sada najpopularniji čovek u Nemačkoj. „Radije bih sada da slušam pohvale o obavljenom poslu nego da se raspravljam o tome gde ću živeti, odluku ću na kraju doneti zajedno sa porodicom“.

„Moja situacija u potpunosti zavisi od porodice i nema nikakve veze sa autoritetom koji imam ili nemam u Fudbalskom savezu Nemačke,“ dodao je Klinsman.

„To jednostavno moram da rešim sa porodicom. Ekipa je tu, i može da nastavi da radi kao i do sada“.

Nemcima je ostalo da odigraju još jedan meč, duel za treće mesto protiv Portugala, i ovo bi mogla da bude poslednja Klinsmanova utakmica na klupi Pancera.

Ali, ako bude po želji 93% nemačke populacije, svih 23 igrača nacionlanog tima, i čak najstrožih kritičara – Klinsman će ostati do 2008.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: