Aragones nudi ostavku

Izvor: Sonja Nikèeviæ

Četvrtak, 29.06.2006.

12:42

Default images

Selektor Španije Luis Aragones najverovatnije će podenti ostavku sa ove pozicije i pored činjenice da Španska fudbalska federacija (RFEF) želi da on nastavi da vodi državni tim. Porazom od 3:1 od reprezentacije Francuske u osmini finala, Španija je završila svoje učešće na Mundijalu u Nemačkoj. „Rekao sam da ako ne završimo u prve četiri reprezentacije da ću otići, a sada i dalje tako mislim,“ rekao je Aragones po povratku u Madrid.

Predsednik Španske fudbalske federacije Anhel Marija Viljar izjavio je: veoma smo zadovoljni Aragonesovim radom i nadamo se da će nastaviti da vodi državni tim i priprema ga za Evropsko prvenstvo.

„Izmenio je tim, doveo dosta mladih igrača sa puno entuzijazma i želimo da on nastavi šta je započeo. Ne mislimo da je ovo dosada bio neuspeh“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: