Sajam BELFIS tokom vikenda u Beogradu

Najveći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS biće održan se od 12. do 14. oktobra u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

11:08

Sajam BELFIS tokom vikenda u Beogradu
Photo by Andreas Rentz/Getty Images

Kako se navodi u današnjem saopštenju organizatora, u Hali 3 Beogradskog sajma više od 80 izlagača iz cele Evrope tokom tri dana publici će predstaviti sve novine iz sveta fitnesa – sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno popularni u svetu.

Očekuje se oko 10.000 posetilaca koji će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija i prezentacija vezanih za fitnes.Svi posetici će moći potpuno besplatno da provere svoj zdravstveni i fitnes status, ali i da na osnovu tih merenja i analiza dobiju savete o pravilnoj ishrani i preporučljivim rekreativnim programima u cilju očuvanja zdravlja.

Organizatori su pripremili iznenađenja i poklone za posetioce kao i takmičenja u powerliftingu, fit kidu, bodibilding reviju i atraktivne zabavne programe za decu.

Takođe, eminentni stručnjaci održaće brojna predavanja, a u petak, 12. oktobra biće održan i Osmi evropski kongres fitnesa.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a promoter događaja je glumica Dragana Mićalović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: