Milica: Hoću još dva puta na OI

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić izjavila je da je ponosna što je osvojila prvu zlatnu medalju za Srbiju u Londonu.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 12.08.2012.

01:13

Default images

"Neverovatan je osećaj uzeti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Zajedno smo radili godinama i trud se konačno isplatio. Ovu pobedu poklanjam porodici, treneru Draganu Joviću, Srbiji, mom klubu "Galebu", svima koji su bili uz mene", rekla je Mandićeva novinarima u Londonu.

Ona je dodala da joj je najteži bio četvrtfinalni meč.

"Tu sam gubila do samog finiša, ali sam uspela da preokrenem i to mi je dalo krila za nastavak. U polufinalu, a posebno u finalu, želela sam da budem smirena, da sprovedem taktiku koju smo pripremili i presrećna sam što sam uspela", istakla je srpska reprezentativka.

Mandićeva je navela da ne postoje reči da se opiše trenutak kada je osvojila zlato, uzela srpsku trobojku i otrčala pobednički krug.

"Hvala ovom divnom sportu za sve što mi je pružio. Treniram tekvondo već 10 godina, postala sam olimpijska šampionka i nadam se da ću tako nastaviti, bar još 10, odnosno na dve Olimpijade", zaključila je nova miljenica nacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: