Stjepanović: Baš sam bio blizu

Srpski plivač Velimir Stepanović kaže da je zadovoljan šestim mestom u finalnoj trci na 200m leptir stilom, ali da mu je žao što nije isplivao bolje vreme.

Izvor: MJ

Utorak, 31.07.2012.

21:58

Default images

"Nisam ostvario vreme koje sam hteo, ali dao sam sve od sebe. Prvih 150 metara sam baš izašao brzo i nisam mogao da vratim poslednjih 50. Nije loše, peto mesto mi je izmaklo za jednu stotinku. Baš sam bio blizu", rekao je Stjepanović.

On je dodao da nije očekivao da trka ode ispod 1:53 minuta.

"Čad je sjajno otplivao, to je totalno 'ludilo', drago mi je zbog njega. Žao mi je zbog mog vremena, ali sad znam gde sam, biće bolje dogodine na prvenstvu sveta i nadam se za četiri godine. Moj plan nije bio da uzmem medalju u Londonu, nego u Riju. Ovde sam želeo u polufinale, a šesti sam", naglasio je Stjepanović.

Na pitanje kako je bilo plivati protiv Majkla Felpsa Stjepanović je rekao:

"Težak je osećaj kad znaš da plivaš protiv nekoga ko je osvojio osam medalja u Pekingu. Ali, dao sam sve od sebe, mislio sam samo na svoju trku, šteta što nisam imao bolje vreme, ali tako je to u plivanju", zaključio je Stjepanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: