Utorak, 31.07.2012.

20:56

Stjepanović šesti, zlato Le Klosu!

Srpski plivač Velimir Stjepanović zauzeo je šestu poziciju u finalnoj trci na 200 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama u Londonu u vremenu 1:55.07.

Izvor: SO

Stjepanoviæ šesti, zlato Le Klosu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 11 godina

Bravo Veljo, svaka čast! Mlad si, najveći uspesi su tek pred tobom. Baš mi je drago što Felps nije pobedio. Videste li kako pljuje u bazen. Kultura - Američka!

Vuk

pre 11 godina

Bravo za Stjepanovica,ali govoriti da je mlad...pa Felps je u njegovim godinama(19)odsetao sa 6 zlata i 2 bronze iz Atine,a Jan Torp sa nepunih 18 sa 3 il 4 zlata iz Sidneja...

ja sam nedodirljiv

pre 11 godina

I ja sam pripadnik velike nacije koja ne podleže antidoping kontroli, već za mene garantuje vlada SAD. Ja sam nedodirljiv!

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@mmoriginal,
ne bi mali trpio najvece talase u toj stazi da je bolje plivao kvalifikacije. Sto se godina tice, i mladji od njega osvajaju zlata na ovim OI, tako da je upitno sto ce biti sa njim.

pored Wall St

pre 11 godina

Kako losa procjena Phelpsa, kostala ga je zlata!
Cestitke mome zemi iz Republike Srpske! Muski snazno, medju 6 najbrzih na planeti! Junacko srce!

Nesa

pre 11 godina

Nek zapamte ime ovog decka BBC i NBC, jer za 4 godine sledi tiranija!:D Kapa dole decko.Sa 18-19 godina da se drzis onako :O a kad se zna da najbolje rezultate plivaci imaju izmedju 24 i 28 godine..Sta ce tek tada biti..Samo napred!
P.S Mnogi komentatori moraju uciti od Koraca.Covek je legenda!

Nikola

pre 11 godina

Bravo legendo!Samo da te zdravlje posluži i rušićeš ti mnoge rekorde.Sad samo nastavi da radiš kao do sada i sve ostalo što sledi je ostvarivanje tvojih snova!

mm original

pre 11 godina

Ovom momku je malo odmoglo to što je plivao u krajnjoj stazi u kojoj takmičar trpi najjače talase, što je svakako najviše došlo do izražaja u finišu. Biće boljeg ulaza u finale i bolje staze drugi put, a ovo je veliki uspeh.

Majkl Felps

pre 11 godina

Upravo sam osvojio svoju 19. olimpijsku medalju u štafeti 4x200m kraul. Ovo je 15. zlatna medalja koju sam osvojio na olimpijskim igrama. Izvinjavam se na grešci koji sam napravio na trci od 200m delfin i osvojio SAMO srebrnu medalju. Sa 19 godina sam već imao 8 olimpijskih medalja (6 zlatnih).

Uz to sam osvojio i 33. medalje na svetskim prvenstvima od kojih su 26. zlatne. Prvu zlatnu medalju na 200 m delfin sam osvojio kada sam imao 17. godina postaviši svetski rekord.

Toliko od mene za sada. Javiću se čim osvojim nove 2-3 medalje.

Srdačan pozdrav

Strsljen

pre 11 godina

Bramo momcino, svaka cast! Zelim ti puno medalja u buducnosti. Budi i ti ponosan, ovo je viliki uspeh za tebe i za nasu zemlju! Cestitam!

Jela

pre 11 godina

Bravo Velimire! Veliki zamah ka Rio de Žaneiru :)
Hrabro tik uz svetske ajkule. Bilo je uživanje pratiti trke ovih dana.
Čestitke od srca!
Srećno u nastavku karijere!

Manda

pre 11 godina

Jel sme neko da se kladi na zlato Stjepanoovica u Riu :) Doduse ostaje Le Klos i eventualno Jukic. Ovi ostali ce biti proslost tamo. Bravo Veljo carino :):):) Svake godine pojacaj za sekundu i imamo novog svetskog i olimpijskog rekordera !!!

Špiro

pre 11 godina

Svaka čast Velji i videlo se da je ostavio srce u bazenu. Biti šesti na OI i to u ovakvoj konkurenciji i to sa nepunih 19 godina, no coment i kapa dole majstore. A Južnoafrikanac zadnjih 30- tak metara kao da je plivao iznad vode, prosto neverovatno , i drago mi je što je pobedio Felpsa na zadnjem zamahu.Bravo Veljo još jednom.

Branko Von Beca

pre 11 godina

Predivan uspeh u takvoj konkurenciji za ovog mladog momka !
Svaka čast i zna se već ko je nosilac zlatne u Brazilu, samo napred !

Neutron

pre 11 godina

Bravo Stjepanovicu! Kakav uspeh! Sesti na svetu. On je ubedljivo najmladji tu, koliko mi se cini. Pa zamislite, on ce na sledecim Olimpijiskim igrama imati tek 22 godine! Vecina ucesnika na danasnjoj trci ima vise i od toga. Ovo su zagarantovane medalje za sledeca prvenstva i Olimpijade. Svaka cast care!

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,rekao sam da se ne dize euforija,a vi ga odmah uz rame Felpsu. Treba on da prepliva sva cetiri okeana uzduz i popreko da bi se uopste i priblizio Felpsu.Da je bilo jos dvadesetak metara on bi bio osmi u finalu, kako su ga samo prestizali jedan za drugim.

Kakve komentatore imamo bolje da ih nemamo

pre 11 godina

Kapa dole Le Klosu ali vise od njega zlatnu medalju su zasluzili svi koji su uspeli da odgledaju celu trku a da nisu pritisnuli MUTE!!!!Priznajem,ja nisam zasluzila!!!!

aleksandar

pre 11 godina

Iskrene cetitke,bravo za mladica koji tek ima perspektivu kada se penzionisu plivaci kojima su tehnoloska resenja pomagala u postavljanju rekorda.Mnogi su vec rekli,ponovicu,bazirano na skromno vreme provedeno u bazenu tokom mladalackih dana,PLIVANJE JE STROGO INDIVIDUALNI SPORT,U KOME SE NEM I GLUV NAJPRE BORIS DA POBEDIS SEBE.Veljko je pokazao pravu velicinu OTPLIVAVSI SVOJU TRKU!Znao je gde je slab,plivao bolje prvih 100,odlicno najbitniju deonicu discipline-trecih 50m,i dao koliko moze od sebe u finisu ali se videlo da su drugi sa vise snege usli u sprint!Odlicna ocena svojih moci,ne prenagljeno kao neki napaljeni novajlije u finalima,takodje ne prateci ritam vodecih posto poto gubeci snagu,nas je momak plivao svoju trku i osvojio ogromno 6 mesto za nasu zemlju na olimpijadi.Ovo nije samo uspeh ovo je prognoza za vreme koje dolazi. Zemlja treba da prepozna i podrzi ovakve pojedince,i to ne samo u sportu,jer od neke mere ti ljudi nisu vise ograniceni samo svojim mocima vec uslovima u kojima rade i saradnicima od kojih se uce!Bravo Veljko!

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Propao Felps. Drago mi je da mu taj doping ne uspeva. Voleo bih da ih Kinezi raznesu po broju medalja. Em sto duva em je izuzetno ruzan covek sa klempavim usima.

Anđela

pre 11 godina

Velji čestitam 6 mesto, šansu za medalju nije ni imao, jer je rezultat prve četvorice za njega očito nedostižan (1.51/SR/, 1.52, 1.53, 1,54). Mislim da je Felps bio prvi, nešto mi je tu sumljivo!

SRB

pre 11 godina

Bravo majstore tvoje igre ce biti za 4 godine pobednicke.A i sa ovim rezultatom si pokazao kakav si sportista i da imas veliko srce.Srecno u nastavku karijere da bude mnogo medalja.

Balkanac

pre 11 godina

Urekosmo malog, svi navalili medalja pa medalja, a on zamalo da bude poslednji. Dokle bre ce da nas rusi taj nas gubitnicki mentalitet. Stvarno smo pravi balkanci. Talenat je , ali ako ne poradi na tehnici plivanja, ostace veciti talenat!

hepek

pre 11 godina

Steta za slab start, ali svaka cast za plivanje na sve ili nista. Cestitke na ovom uspehu a plivat ces uskoro jos daleko bolja vremena. Bravo!

veliki strumf

pre 11 godina

Bravo, Veljo, legendo! Kad jos malo stasas i steknes iskustvo, znaces da ne preforsiras u prvih 150m, vec da naucis da pojacas na 150m. Zadnjih 50-60m su problem da bi se na ovom nivou uzelo zlato, ali za godinu-dve resice se i to. A za Felpsa mi milo, ne znate kako. Vratilo mu se na identican nacin kao sto je dobio Cavica u Pekingu. Uh, kad bi mu se tako vratilo i na 100 leptir, sto bi bilo lepo.

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo za Velju! Isolivao je cove malo slabije od rekorad koji je postavio. Sjajan uspeh, njegovo vreme tek dolazi. Samo nek nastavi sa radom i eto medalje na sledecoj olimpijadi. Jos jednom bravo za Velju!

Ranke

pre 11 godina

Kapa dole Veljo, do skoro nisam ni cuo za tebe a sad si svetski poznat. Do Rija ces stasati i fizicki i psihicki i tad cu vec ocekivati medalju, i to zlatnu :)

knez

pre 11 godina

Wooow, ovo nije normalno, ovo je zaista veliki uspeh, ogroman! Za sve one koji misle da je biti 6. na svetu los plasman voleo bih da samo zamisle koliko truda i rada treba uloziti za ovako nesto. 20 i vise sati nedeljno u bazenu, jos nekoliko sati rada na suvom, strog rezim ishrane, zivota... I sve to u potpunoj tisini, sam sa sobom, cesce ispod nego iznad povrsine vode... svaka cast.
Ti si za mene heroj!

OKI

pre 11 godina

Kako pliva ovaj nas mali,svaka mu cast!!!!Na sledecim OI nece mu biti ravnog!!!Svaka cast i onom Juznoafrikancu!!!!Nista lepse nego kada skromni Juznoafrikanac pobedi "poletelog" Amerikanca a bice jos lepse kad ga SRBIN dokrajci na 100 metera delfin!!!!IMA BOGA-osvetice mu se Cavke,u to nemam sumnje!!!Jos jednom Velji svaka cast-biti 6-i na OI sa samo 19 godina....pa to je FENOMENALNO!!!

nezainteresovan

pre 11 godina

Fantastican rezultat, veliki uspeh za mladog decka. Nadam se da ces moci da napredujes i u buducnosti nas obradujes slicnim ili boljim rezultatima. Iskrene cestitke. Voleo bih da znam da li Velimir pliva jos nesto na ovim igrama? Svaka cast, momce!

Jelena

pre 11 godina

Sjajan dečko, sjajan plivač! Neka ovako nastavi i bogami, na sledećoj Olimpijadi imaćemo mi Velju na postolju...Vidi se da ima duh pobednika! Samo još da stekne iskustvo i samopouzdanje i uspeh je zagarantovan! Čestitam mu od srca na sjajnom rezultatu!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Velika steta, ispustena je velika sansa.Ko zna sta ce biti za cetiri godine.Inace, ne svidja mi se sto dosta komentatora ovde likuje sto Felps nije pobedio.Pa on ima 14 zlatnih medalja sa OI!Plus jos nekoliko srebrnih i bronzanih. Evo upravo pliva u stafeti i osvojice jos jedno zlato. Kamo srece da mi imamo takvog sportistu-pobednika. Sa radovanjem tudjim neuspesima necemo nista postici.Trebamo videti kako osvojiti sto vise medalja u Londonu i radovati se nasim uspesima.A tudji porazi su njihova stvar i njihov problem.

Nikola

pre 11 godina

Najbolji plivac verovatno u istoriji ce uvek biti omrazen zbog ove sramne kradje: http://www.mybroadband.co.za/photos/data/500/Phelps_vs_Cavic_2.jpg

Svaka cast Juznoafrikancu. Radujem se porazima Felpsa kao pobedama nasih. Sta cu, jadan sam.

bora

pre 11 godina

Svaka cast Velimiru, sledeca Olimpijada ce biti Tvoja :). Najvise mi se dopalo od cele trke sto je kanadski komentator (zivim u Torontu) podsetio kako je Phelps pre cetiri godine dobio Cavica na isti nacin kao sto je danas izgubio. Nisu ni sponzori vise ono sto su bili, ne mogu coveku da srede dve zlatne medalje na dve Olimpijade :) Sve se vraca, sve se placa :) Jos jednom cestitke Velimiru za sjajnu trku.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Stvarno jaka trka, Felps pazio na Jukica, a iznenadio ga Juznoafrikanac.Srbin Stjepanovic je precenio sebe,krenuo je kao lud, mozda je trebao da taktizira i onda jako finisira. Ovako je sam sebe osudio na propast.Lose za Cavica je sto je Felps izgubio, jer ce sada da grize na 100 metara.Ne verujem da ce dozvoliti jos jedan poraz, posle vec tri izgubljene trke.Kladim se da ce osvojiti 100-ku sa svetskim rekordom.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Nazalost, ovo su OI, gde se broje samo medalje, a ne plasmani. Kad je ves usao u finale, normalno da sam ocekivaoi nadao se medalji, pogotovo posle onih njegovih hvalisavih izjava.Ali kada je bilo najpotrebnije, zakazao je. Nadajmo se da ce za cetiri godine u Rio biti uspesniji i osvojiti medalju. Alo ostaje zal sto je propustena jedinstvena prilika da se sa 19 godina osvoji olimpiska medalja, u i iskoristi se slabije plivanje Jukica i Felpsa.

Domagoj

pre 11 godina

ohladite se malo susjedi, malog ce svi zaboraviti i vjerojatno ga nece nigdje biti za 4 godine. Drzavice kao Slovenija znaju raditi s talentima i zato vec imaju jedno zlato.
Inace, svaka cast nasem Hrvatu, plivacu Jukicu koji je realno medju prva 3, i bio bi da nije takticki lose otplivao finale.

roki

pre 11 godina

bravo Stjepanoviću majstore!
ponadao sam se onako muški na 100m, ali i ovo je sjajan rezultat i možemo očekivati velike stvari u budućnosti od ovog momka
a Felps xaxaxa, ako mu se ovo desilo, pravda je makar malo zadovoljena!

jeca

pre 11 godina

Ajde da ne budem zlobna.Desilo se felpsu ono sto se desilo Cavicu 2008!!!
Jeste on vrhunski plivac, ali eto, vratilo se:(((
A Velji svaka cast da bude 6 medju ovim gigantima!!!
Ziveo ti nama!

roki

pre 11 godina

bravo Stjepanoviću majstore!
ponadao sam se onako muški na 100m, ali i ovo je sjajan rezultat i možemo očekivati velike stvari u budućnosti od ovog momka
a Felps xaxaxa, ako mu se ovo desilo, pravda je makar malo zadovoljena!

Ranke

pre 11 godina

Kapa dole Veljo, do skoro nisam ni cuo za tebe a sad si svetski poznat. Do Rija ces stasati i fizicki i psihicki i tad cu vec ocekivati medalju, i to zlatnu :)

jeca

pre 11 godina

Ajde da ne budem zlobna.Desilo se felpsu ono sto se desilo Cavicu 2008!!!
Jeste on vrhunski plivac, ali eto, vratilo se:(((
A Velji svaka cast da bude 6 medju ovim gigantima!!!
Ziveo ti nama!

Nikola

pre 11 godina

Najbolji plivac verovatno u istoriji ce uvek biti omrazen zbog ove sramne kradje: http://www.mybroadband.co.za/photos/data/500/Phelps_vs_Cavic_2.jpg

Svaka cast Juznoafrikancu. Radujem se porazima Felpsa kao pobedama nasih. Sta cu, jadan sam.

OKI

pre 11 godina

Kako pliva ovaj nas mali,svaka mu cast!!!!Na sledecim OI nece mu biti ravnog!!!Svaka cast i onom Juznoafrikancu!!!!Nista lepse nego kada skromni Juznoafrikanac pobedi "poletelog" Amerikanca a bice jos lepse kad ga SRBIN dokrajci na 100 metera delfin!!!!IMA BOGA-osvetice mu se Cavke,u to nemam sumnje!!!Jos jednom Velji svaka cast-biti 6-i na OI sa samo 19 godina....pa to je FENOMENALNO!!!

mm original

pre 11 godina

Ovom momku je malo odmoglo to što je plivao u krajnjoj stazi u kojoj takmičar trpi najjače talase, što je svakako najviše došlo do izražaja u finišu. Biće boljeg ulaza u finale i bolje staze drugi put, a ovo je veliki uspeh.

Manda

pre 11 godina

Jel sme neko da se kladi na zlato Stjepanoovica u Riu :) Doduse ostaje Le Klos i eventualno Jukic. Ovi ostali ce biti proslost tamo. Bravo Veljo carino :):):) Svake godine pojacaj za sekundu i imamo novog svetskog i olimpijskog rekordera !!!

Jela

pre 11 godina

Bravo Velimire! Veliki zamah ka Rio de Žaneiru :)
Hrabro tik uz svetske ajkule. Bilo je uživanje pratiti trke ovih dana.
Čestitke od srca!
Srećno u nastavku karijere!

veliki strumf

pre 11 godina

Bravo, Veljo, legendo! Kad jos malo stasas i steknes iskustvo, znaces da ne preforsiras u prvih 150m, vec da naucis da pojacas na 150m. Zadnjih 50-60m su problem da bi se na ovom nivou uzelo zlato, ali za godinu-dve resice se i to. A za Felpsa mi milo, ne znate kako. Vratilo mu se na identican nacin kao sto je dobio Cavica u Pekingu. Uh, kad bi mu se tako vratilo i na 100 leptir, sto bi bilo lepo.

aleksandar

pre 11 godina

Iskrene cetitke,bravo za mladica koji tek ima perspektivu kada se penzionisu plivaci kojima su tehnoloska resenja pomagala u postavljanju rekorda.Mnogi su vec rekli,ponovicu,bazirano na skromno vreme provedeno u bazenu tokom mladalackih dana,PLIVANJE JE STROGO INDIVIDUALNI SPORT,U KOME SE NEM I GLUV NAJPRE BORIS DA POBEDIS SEBE.Veljko je pokazao pravu velicinu OTPLIVAVSI SVOJU TRKU!Znao je gde je slab,plivao bolje prvih 100,odlicno najbitniju deonicu discipline-trecih 50m,i dao koliko moze od sebe u finisu ali se videlo da su drugi sa vise snege usli u sprint!Odlicna ocena svojih moci,ne prenagljeno kao neki napaljeni novajlije u finalima,takodje ne prateci ritam vodecih posto poto gubeci snagu,nas je momak plivao svoju trku i osvojio ogromno 6 mesto za nasu zemlju na olimpijadi.Ovo nije samo uspeh ovo je prognoza za vreme koje dolazi. Zemlja treba da prepozna i podrzi ovakve pojedince,i to ne samo u sportu,jer od neke mere ti ljudi nisu vise ograniceni samo svojim mocima vec uslovima u kojima rade i saradnicima od kojih se uce!Bravo Veljko!

Strsljen

pre 11 godina

Bramo momcino, svaka cast! Zelim ti puno medalja u buducnosti. Budi i ti ponosan, ovo je viliki uspeh za tebe i za nasu zemlju! Cestitam!

knez

pre 11 godina

Wooow, ovo nije normalno, ovo je zaista veliki uspeh, ogroman! Za sve one koji misle da je biti 6. na svetu los plasman voleo bih da samo zamisle koliko truda i rada treba uloziti za ovako nesto. 20 i vise sati nedeljno u bazenu, jos nekoliko sati rada na suvom, strog rezim ishrane, zivota... I sve to u potpunoj tisini, sam sa sobom, cesce ispod nego iznad povrsine vode... svaka cast.
Ti si za mene heroj!

Špiro

pre 11 godina

Svaka čast Velji i videlo se da je ostavio srce u bazenu. Biti šesti na OI i to u ovakvoj konkurenciji i to sa nepunih 19 godina, no coment i kapa dole majstore. A Južnoafrikanac zadnjih 30- tak metara kao da je plivao iznad vode, prosto neverovatno , i drago mi je što je pobedio Felpsa na zadnjem zamahu.Bravo Veljo još jednom.

nezainteresovan

pre 11 godina

Fantastican rezultat, veliki uspeh za mladog decka. Nadam se da ces moci da napredujes i u buducnosti nas obradujes slicnim ili boljim rezultatima. Iskrene cestitke. Voleo bih da znam da li Velimir pliva jos nesto na ovim igrama? Svaka cast, momce!

SRB

pre 11 godina

Bravo majstore tvoje igre ce biti za 4 godine pobednicke.A i sa ovim rezultatom si pokazao kakav si sportista i da imas veliko srce.Srecno u nastavku karijere da bude mnogo medalja.

Branko Von Beca

pre 11 godina

Predivan uspeh u takvoj konkurenciji za ovog mladog momka !
Svaka čast i zna se već ko je nosilac zlatne u Brazilu, samo napred !

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo za Velju! Isolivao je cove malo slabije od rekorad koji je postavio. Sjajan uspeh, njegovo vreme tek dolazi. Samo nek nastavi sa radom i eto medalje na sledecoj olimpijadi. Jos jednom bravo za Velju!

Jelena

pre 11 godina

Sjajan dečko, sjajan plivač! Neka ovako nastavi i bogami, na sledećoj Olimpijadi imaćemo mi Velju na postolju...Vidi se da ima duh pobednika! Samo još da stekne iskustvo i samopouzdanje i uspeh je zagarantovan! Čestitam mu od srca na sjajnom rezultatu!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Velika steta, ispustena je velika sansa.Ko zna sta ce biti za cetiri godine.Inace, ne svidja mi se sto dosta komentatora ovde likuje sto Felps nije pobedio.Pa on ima 14 zlatnih medalja sa OI!Plus jos nekoliko srebrnih i bronzanih. Evo upravo pliva u stafeti i osvojice jos jedno zlato. Kamo srece da mi imamo takvog sportistu-pobednika. Sa radovanjem tudjim neuspesima necemo nista postici.Trebamo videti kako osvojiti sto vise medalja u Londonu i radovati se nasim uspesima.A tudji porazi su njihova stvar i njihov problem.

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Propao Felps. Drago mi je da mu taj doping ne uspeva. Voleo bih da ih Kinezi raznesu po broju medalja. Em sto duva em je izuzetno ruzan covek sa klempavim usima.

Kakve komentatore imamo bolje da ih nemamo

pre 11 godina

Kapa dole Le Klosu ali vise od njega zlatnu medalju su zasluzili svi koji su uspeli da odgledaju celu trku a da nisu pritisnuli MUTE!!!!Priznajem,ja nisam zasluzila!!!!

Majkl Felps

pre 11 godina

Upravo sam osvojio svoju 19. olimpijsku medalju u štafeti 4x200m kraul. Ovo je 15. zlatna medalja koju sam osvojio na olimpijskim igrama. Izvinjavam se na grešci koji sam napravio na trci od 200m delfin i osvojio SAMO srebrnu medalju. Sa 19 godina sam već imao 8 olimpijskih medalja (6 zlatnih).

Uz to sam osvojio i 33. medalje na svetskim prvenstvima od kojih su 26. zlatne. Prvu zlatnu medalju na 200 m delfin sam osvojio kada sam imao 17. godina postaviši svetski rekord.

Toliko od mene za sada. Javiću se čim osvojim nove 2-3 medalje.

Srdačan pozdrav

Neutron

pre 11 godina

Bravo Stjepanovicu! Kakav uspeh! Sesti na svetu. On je ubedljivo najmladji tu, koliko mi se cini. Pa zamislite, on ce na sledecim Olimpijiskim igrama imati tek 22 godine! Vecina ucesnika na danasnjoj trci ima vise i od toga. Ovo su zagarantovane medalje za sledeca prvenstva i Olimpijade. Svaka cast care!

bora

pre 11 godina

Svaka cast Velimiru, sledeca Olimpijada ce biti Tvoja :). Najvise mi se dopalo od cele trke sto je kanadski komentator (zivim u Torontu) podsetio kako je Phelps pre cetiri godine dobio Cavica na isti nacin kao sto je danas izgubio. Nisu ni sponzori vise ono sto su bili, ne mogu coveku da srede dve zlatne medalje na dve Olimpijade :) Sve se vraca, sve se placa :) Jos jednom cestitke Velimiru za sjajnu trku.

hepek

pre 11 godina

Steta za slab start, ali svaka cast za plivanje na sve ili nista. Cestitke na ovom uspehu a plivat ces uskoro jos daleko bolja vremena. Bravo!

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,rekao sam da se ne dize euforija,a vi ga odmah uz rame Felpsu. Treba on da prepliva sva cetiri okeana uzduz i popreko da bi se uopste i priblizio Felpsu.Da je bilo jos dvadesetak metara on bi bio osmi u finalu, kako su ga samo prestizali jedan za drugim.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Stvarno jaka trka, Felps pazio na Jukica, a iznenadio ga Juznoafrikanac.Srbin Stjepanovic je precenio sebe,krenuo je kao lud, mozda je trebao da taktizira i onda jako finisira. Ovako je sam sebe osudio na propast.Lose za Cavica je sto je Felps izgubio, jer ce sada da grize na 100 metara.Ne verujem da ce dozvoliti jos jedan poraz, posle vec tri izgubljene trke.Kladim se da ce osvojiti 100-ku sa svetskim rekordom.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Nazalost, ovo su OI, gde se broje samo medalje, a ne plasmani. Kad je ves usao u finale, normalno da sam ocekivaoi nadao se medalji, pogotovo posle onih njegovih hvalisavih izjava.Ali kada je bilo najpotrebnije, zakazao je. Nadajmo se da ce za cetiri godine u Rio biti uspesniji i osvojiti medalju. Alo ostaje zal sto je propustena jedinstvena prilika da se sa 19 godina osvoji olimpiska medalja, u i iskoristi se slabije plivanje Jukica i Felpsa.

Balkanac

pre 11 godina

Urekosmo malog, svi navalili medalja pa medalja, a on zamalo da bude poslednji. Dokle bre ce da nas rusi taj nas gubitnicki mentalitet. Stvarno smo pravi balkanci. Talenat je , ali ako ne poradi na tehnici plivanja, ostace veciti talenat!

Anđela

pre 11 godina

Velji čestitam 6 mesto, šansu za medalju nije ni imao, jer je rezultat prve četvorice za njega očito nedostižan (1.51/SR/, 1.52, 1.53, 1,54). Mislim da je Felps bio prvi, nešto mi je tu sumljivo!

Domagoj

pre 11 godina

ohladite se malo susjedi, malog ce svi zaboraviti i vjerojatno ga nece nigdje biti za 4 godine. Drzavice kao Slovenija znaju raditi s talentima i zato vec imaju jedno zlato.
Inace, svaka cast nasem Hrvatu, plivacu Jukicu koji je realno medju prva 3, i bio bi da nije takticki lose otplivao finale.

pored Wall St

pre 11 godina

Kako losa procjena Phelpsa, kostala ga je zlata!
Cestitke mome zemi iz Republike Srpske! Muski snazno, medju 6 najbrzih na planeti! Junacko srce!

ja sam nedodirljiv

pre 11 godina

I ja sam pripadnik velike nacije koja ne podleže antidoping kontroli, već za mene garantuje vlada SAD. Ja sam nedodirljiv!

Nesa

pre 11 godina

Nek zapamte ime ovog decka BBC i NBC, jer za 4 godine sledi tiranija!:D Kapa dole decko.Sa 18-19 godina da se drzis onako :O a kad se zna da najbolje rezultate plivaci imaju izmedju 24 i 28 godine..Sta ce tek tada biti..Samo napred!
P.S Mnogi komentatori moraju uciti od Koraca.Covek je legenda!

Nikola

pre 11 godina

Bravo legendo!Samo da te zdravlje posluži i rušićeš ti mnoge rekorde.Sad samo nastavi da radiš kao do sada i sve ostalo što sledi je ostvarivanje tvojih snova!

Vuk

pre 11 godina

Bravo za Stjepanovica,ali govoriti da je mlad...pa Felps je u njegovim godinama(19)odsetao sa 6 zlata i 2 bronze iz Atine,a Jan Torp sa nepunih 18 sa 3 il 4 zlata iz Sidneja...

Ana

pre 11 godina

Bravo Veljo, svaka čast! Mlad si, najveći uspesi su tek pred tobom. Baš mi je drago što Felps nije pobedio. Videste li kako pljuje u bazen. Kultura - Američka!

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@mmoriginal,
ne bi mali trpio najvece talase u toj stazi da je bolje plivao kvalifikacije. Sto se godina tice, i mladji od njega osvajaju zlata na ovim OI, tako da je upitno sto ce biti sa njim.

Domagoj

pre 11 godina

ohladite se malo susjedi, malog ce svi zaboraviti i vjerojatno ga nece nigdje biti za 4 godine. Drzavice kao Slovenija znaju raditi s talentima i zato vec imaju jedno zlato.
Inace, svaka cast nasem Hrvatu, plivacu Jukicu koji je realno medju prva 3, i bio bi da nije takticki lose otplivao finale.

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,rekao sam da se ne dize euforija,a vi ga odmah uz rame Felpsu. Treba on da prepliva sva cetiri okeana uzduz i popreko da bi se uopste i priblizio Felpsu.Da je bilo jos dvadesetak metara on bi bio osmi u finalu, kako su ga samo prestizali jedan za drugim.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Nazalost, ovo su OI, gde se broje samo medalje, a ne plasmani. Kad je ves usao u finale, normalno da sam ocekivaoi nadao se medalji, pogotovo posle onih njegovih hvalisavih izjava.Ali kada je bilo najpotrebnije, zakazao je. Nadajmo se da ce za cetiri godine u Rio biti uspesniji i osvojiti medalju. Alo ostaje zal sto je propustena jedinstvena prilika da se sa 19 godina osvoji olimpiska medalja, u i iskoristi se slabije plivanje Jukica i Felpsa.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Stvarno jaka trka, Felps pazio na Jukica, a iznenadio ga Juznoafrikanac.Srbin Stjepanovic je precenio sebe,krenuo je kao lud, mozda je trebao da taktizira i onda jako finisira. Ovako je sam sebe osudio na propast.Lose za Cavica je sto je Felps izgubio, jer ce sada da grize na 100 metara.Ne verujem da ce dozvoliti jos jedan poraz, posle vec tri izgubljene trke.Kladim se da ce osvojiti 100-ku sa svetskim rekordom.

Balkanac

pre 11 godina

Urekosmo malog, svi navalili medalja pa medalja, a on zamalo da bude poslednji. Dokle bre ce da nas rusi taj nas gubitnicki mentalitet. Stvarno smo pravi balkanci. Talenat je , ali ako ne poradi na tehnici plivanja, ostace veciti talenat!

Majkl Felps

pre 11 godina

Upravo sam osvojio svoju 19. olimpijsku medalju u štafeti 4x200m kraul. Ovo je 15. zlatna medalja koju sam osvojio na olimpijskim igrama. Izvinjavam se na grešci koji sam napravio na trci od 200m delfin i osvojio SAMO srebrnu medalju. Sa 19 godina sam već imao 8 olimpijskih medalja (6 zlatnih).

Uz to sam osvojio i 33. medalje na svetskim prvenstvima od kojih su 26. zlatne. Prvu zlatnu medalju na 200 m delfin sam osvojio kada sam imao 17. godina postaviši svetski rekord.

Toliko od mene za sada. Javiću se čim osvojim nove 2-3 medalje.

Srdačan pozdrav

Anđela

pre 11 godina

Velji čestitam 6 mesto, šansu za medalju nije ni imao, jer je rezultat prve četvorice za njega očito nedostižan (1.51/SR/, 1.52, 1.53, 1,54). Mislim da je Felps bio prvi, nešto mi je tu sumljivo!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Velika steta, ispustena je velika sansa.Ko zna sta ce biti za cetiri godine.Inace, ne svidja mi se sto dosta komentatora ovde likuje sto Felps nije pobedio.Pa on ima 14 zlatnih medalja sa OI!Plus jos nekoliko srebrnih i bronzanih. Evo upravo pliva u stafeti i osvojice jos jedno zlato. Kamo srece da mi imamo takvog sportistu-pobednika. Sa radovanjem tudjim neuspesima necemo nista postici.Trebamo videti kako osvojiti sto vise medalja u Londonu i radovati se nasim uspesima.A tudji porazi su njihova stvar i njihov problem.

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Propao Felps. Drago mi je da mu taj doping ne uspeva. Voleo bih da ih Kinezi raznesu po broju medalja. Em sto duva em je izuzetno ruzan covek sa klempavim usima.

Kakve komentatore imamo bolje da ih nemamo

pre 11 godina

Kapa dole Le Klosu ali vise od njega zlatnu medalju su zasluzili svi koji su uspeli da odgledaju celu trku a da nisu pritisnuli MUTE!!!!Priznajem,ja nisam zasluzila!!!!

Nikola

pre 11 godina

Najbolji plivac verovatno u istoriji ce uvek biti omrazen zbog ove sramne kradje: http://www.mybroadband.co.za/photos/data/500/Phelps_vs_Cavic_2.jpg

Svaka cast Juznoafrikancu. Radujem se porazima Felpsa kao pobedama nasih. Sta cu, jadan sam.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@mmoriginal,
ne bi mali trpio najvece talase u toj stazi da je bolje plivao kvalifikacije. Sto se godina tice, i mladji od njega osvajaju zlata na ovim OI, tako da je upitno sto ce biti sa njim.

OKI

pre 11 godina

Kako pliva ovaj nas mali,svaka mu cast!!!!Na sledecim OI nece mu biti ravnog!!!Svaka cast i onom Juznoafrikancu!!!!Nista lepse nego kada skromni Juznoafrikanac pobedi "poletelog" Amerikanca a bice jos lepse kad ga SRBIN dokrajci na 100 metera delfin!!!!IMA BOGA-osvetice mu se Cavke,u to nemam sumnje!!!Jos jednom Velji svaka cast-biti 6-i na OI sa samo 19 godina....pa to je FENOMENALNO!!!

roki

pre 11 godina

bravo Stjepanoviću majstore!
ponadao sam se onako muški na 100m, ali i ovo je sjajan rezultat i možemo očekivati velike stvari u budućnosti od ovog momka
a Felps xaxaxa, ako mu se ovo desilo, pravda je makar malo zadovoljena!

Manda

pre 11 godina

Jel sme neko da se kladi na zlato Stjepanoovica u Riu :) Doduse ostaje Le Klos i eventualno Jukic. Ovi ostali ce biti proslost tamo. Bravo Veljo carino :):):) Svake godine pojacaj za sekundu i imamo novog svetskog i olimpijskog rekordera !!!

jeca

pre 11 godina

Ajde da ne budem zlobna.Desilo se felpsu ono sto se desilo Cavicu 2008!!!
Jeste on vrhunski plivac, ali eto, vratilo se:(((
A Velji svaka cast da bude 6 medju ovim gigantima!!!
Ziveo ti nama!

Vuk

pre 11 godina

Bravo za Stjepanovica,ali govoriti da je mlad...pa Felps je u njegovim godinama(19)odsetao sa 6 zlata i 2 bronze iz Atine,a Jan Torp sa nepunih 18 sa 3 il 4 zlata iz Sidneja...

mm original

pre 11 godina

Ovom momku je malo odmoglo to što je plivao u krajnjoj stazi u kojoj takmičar trpi najjače talase, što je svakako najviše došlo do izražaja u finišu. Biće boljeg ulaza u finale i bolje staze drugi put, a ovo je veliki uspeh.

Ranke

pre 11 godina

Kapa dole Veljo, do skoro nisam ni cuo za tebe a sad si svetski poznat. Do Rija ces stasati i fizicki i psihicki i tad cu vec ocekivati medalju, i to zlatnu :)

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo za Velju! Isolivao je cove malo slabije od rekorad koji je postavio. Sjajan uspeh, njegovo vreme tek dolazi. Samo nek nastavi sa radom i eto medalje na sledecoj olimpijadi. Jos jednom bravo za Velju!

SRB

pre 11 godina

Bravo majstore tvoje igre ce biti za 4 godine pobednicke.A i sa ovim rezultatom si pokazao kakav si sportista i da imas veliko srce.Srecno u nastavku karijere da bude mnogo medalja.

Branko Von Beca

pre 11 godina

Predivan uspeh u takvoj konkurenciji za ovog mladog momka !
Svaka čast i zna se već ko je nosilac zlatne u Brazilu, samo napred !

veliki strumf

pre 11 godina

Bravo, Veljo, legendo! Kad jos malo stasas i steknes iskustvo, znaces da ne preforsiras u prvih 150m, vec da naucis da pojacas na 150m. Zadnjih 50-60m su problem da bi se na ovom nivou uzelo zlato, ali za godinu-dve resice se i to. A za Felpsa mi milo, ne znate kako. Vratilo mu se na identican nacin kao sto je dobio Cavica u Pekingu. Uh, kad bi mu se tako vratilo i na 100 leptir, sto bi bilo lepo.

Špiro

pre 11 godina

Svaka čast Velji i videlo se da je ostavio srce u bazenu. Biti šesti na OI i to u ovakvoj konkurenciji i to sa nepunih 19 godina, no coment i kapa dole majstore. A Južnoafrikanac zadnjih 30- tak metara kao da je plivao iznad vode, prosto neverovatno , i drago mi je što je pobedio Felpsa na zadnjem zamahu.Bravo Veljo još jednom.

Neutron

pre 11 godina

Bravo Stjepanovicu! Kakav uspeh! Sesti na svetu. On je ubedljivo najmladji tu, koliko mi se cini. Pa zamislite, on ce na sledecim Olimpijiskim igrama imati tek 22 godine! Vecina ucesnika na danasnjoj trci ima vise i od toga. Ovo su zagarantovane medalje za sledeca prvenstva i Olimpijade. Svaka cast care!

Strsljen

pre 11 godina

Bramo momcino, svaka cast! Zelim ti puno medalja u buducnosti. Budi i ti ponosan, ovo je viliki uspeh za tebe i za nasu zemlju! Cestitam!

nezainteresovan

pre 11 godina

Fantastican rezultat, veliki uspeh za mladog decka. Nadam se da ces moci da napredujes i u buducnosti nas obradujes slicnim ili boljim rezultatima. Iskrene cestitke. Voleo bih da znam da li Velimir pliva jos nesto na ovim igrama? Svaka cast, momce!

hepek

pre 11 godina

Steta za slab start, ali svaka cast za plivanje na sve ili nista. Cestitke na ovom uspehu a plivat ces uskoro jos daleko bolja vremena. Bravo!

bora

pre 11 godina

Svaka cast Velimiru, sledeca Olimpijada ce biti Tvoja :). Najvise mi se dopalo od cele trke sto je kanadski komentator (zivim u Torontu) podsetio kako je Phelps pre cetiri godine dobio Cavica na isti nacin kao sto je danas izgubio. Nisu ni sponzori vise ono sto su bili, ne mogu coveku da srede dve zlatne medalje na dve Olimpijade :) Sve se vraca, sve se placa :) Jos jednom cestitke Velimiru za sjajnu trku.

Jela

pre 11 godina

Bravo Velimire! Veliki zamah ka Rio de Žaneiru :)
Hrabro tik uz svetske ajkule. Bilo je uživanje pratiti trke ovih dana.
Čestitke od srca!
Srećno u nastavku karijere!

aleksandar

pre 11 godina

Iskrene cetitke,bravo za mladica koji tek ima perspektivu kada se penzionisu plivaci kojima su tehnoloska resenja pomagala u postavljanju rekorda.Mnogi su vec rekli,ponovicu,bazirano na skromno vreme provedeno u bazenu tokom mladalackih dana,PLIVANJE JE STROGO INDIVIDUALNI SPORT,U KOME SE NEM I GLUV NAJPRE BORIS DA POBEDIS SEBE.Veljko je pokazao pravu velicinu OTPLIVAVSI SVOJU TRKU!Znao je gde je slab,plivao bolje prvih 100,odlicno najbitniju deonicu discipline-trecih 50m,i dao koliko moze od sebe u finisu ali se videlo da su drugi sa vise snege usli u sprint!Odlicna ocena svojih moci,ne prenagljeno kao neki napaljeni novajlije u finalima,takodje ne prateci ritam vodecih posto poto gubeci snagu,nas je momak plivao svoju trku i osvojio ogromno 6 mesto za nasu zemlju na olimpijadi.Ovo nije samo uspeh ovo je prognoza za vreme koje dolazi. Zemlja treba da prepozna i podrzi ovakve pojedince,i to ne samo u sportu,jer od neke mere ti ljudi nisu vise ograniceni samo svojim mocima vec uslovima u kojima rade i saradnicima od kojih se uce!Bravo Veljko!

ja sam nedodirljiv

pre 11 godina

I ja sam pripadnik velike nacije koja ne podleže antidoping kontroli, već za mene garantuje vlada SAD. Ja sam nedodirljiv!

knez

pre 11 godina

Wooow, ovo nije normalno, ovo je zaista veliki uspeh, ogroman! Za sve one koji misle da je biti 6. na svetu los plasman voleo bih da samo zamisle koliko truda i rada treba uloziti za ovako nesto. 20 i vise sati nedeljno u bazenu, jos nekoliko sati rada na suvom, strog rezim ishrane, zivota... I sve to u potpunoj tisini, sam sa sobom, cesce ispod nego iznad povrsine vode... svaka cast.
Ti si za mene heroj!

Nikola

pre 11 godina

Bravo legendo!Samo da te zdravlje posluži i rušićeš ti mnoge rekorde.Sad samo nastavi da radiš kao do sada i sve ostalo što sledi je ostvarivanje tvojih snova!

Nesa

pre 11 godina

Nek zapamte ime ovog decka BBC i NBC, jer za 4 godine sledi tiranija!:D Kapa dole decko.Sa 18-19 godina da se drzis onako :O a kad se zna da najbolje rezultate plivaci imaju izmedju 24 i 28 godine..Sta ce tek tada biti..Samo napred!
P.S Mnogi komentatori moraju uciti od Koraca.Covek je legenda!

Ana

pre 11 godina

Bravo Veljo, svaka čast! Mlad si, najveći uspesi su tek pred tobom. Baš mi je drago što Felps nije pobedio. Videste li kako pljuje u bazen. Kultura - Američka!

Jelena

pre 11 godina

Sjajan dečko, sjajan plivač! Neka ovako nastavi i bogami, na sledećoj Olimpijadi imaćemo mi Velju na postolju...Vidi se da ima duh pobednika! Samo još da stekne iskustvo i samopouzdanje i uspeh je zagarantovan! Čestitam mu od srca na sjajnom rezultatu!

pored Wall St

pre 11 godina

Kako losa procjena Phelpsa, kostala ga je zlata!
Cestitke mome zemi iz Republike Srpske! Muski snazno, medju 6 najbrzih na planeti! Junacko srce!