Crvena zvezda - Voždovac 2:0 (0:0)

Fudbaleri Crvene zvezde u susretu 18. kola Linglong Superlige Srbije pobedili su na svom terenu Voždovac sa 2:0 (0:0).

 Marin 60', Ben 90+3
  CZV   VOŽ  
  2 : 0  
KRAJ! Crvena zvezde pobedila Voždovac
Meč je završen pobedom Crvene zvezde od 2:0. Posle bolje igre u drugom poluvremenu, šampion je stigao do novih bodova.
90+3 Ben overio pobedu
Poslednji napad na meču i gol! Ben je šutirao sa desetak metara na odbijenu loptu i mreža se zatresla - 2:0.
90+3' Gooooool!
90+2' Izašao i Marin
Vladan Milojević vrši i poslednju izmenu, umesto strelca pogotka, Marka Marina, na terenu je Veljko Simić.
88' Šansa za Devića!
Umalo da Voždovac izjednači! Marko Dević je dobro utrčao na prvu stativu, šutirao, ali ga je Radovan Pankov omeo dovoljno da ne postigne gol.
85' Vukanović umalo da postigne gol samo što je ušao u igru
Aleksa Vukanović je u 85. minutu zamenio na terenu Matea Garsiju i umalo nije postigao gol!

Prvi dodor sa loptom, svega nekoliko sekundi po ulasku u igru, na pas Bena, i malo je nedostajalo da postigne gol. Nova prilika je propala, ostaje 1:0.
79' Tri izmene kod Voždovca
Trener gostiju Koković izvršio je sve tri izmene. Od 59. minuta umesto Mašovića na terenu je Krasić, dok je od 64. na terenu i Dević koji je zamenio Stoisavljevića.

Konačno od 79. minuta u igri je i Luka Cvetičanin koji je zamenio Lazara Zličića.
78' Ušao Jovančić
Dušan Jovančić je na terenu, zamenio je u timu Crvene zvezde Mirka Ivanića.
74' Nova prilika za Bena
Mogao je Ben sada sve da reši. Bio je u odličnoj poziciji posle nesporazuma u odbrani Voždovca između Lasickasa i Nišića, ali nije bio precizan.
71' Prilika i za Garsiju
Mogao je Garsija lako da povisi na 2:0. Imao je dobru poziciju za šut na 15 metara po sredini gola, šutirao je, ali je lopta završila kraj leve stative.
70' Ivanić pogodio prečku!
Nova dobra akcija Crvene zvezde. Loptu je na desetak metara iskosa sa leve srane prihvatio Ivanić, nije čekao ni momenta, šutirao je i pogodio prečku!
60' Marin pogodio, da li je bio i ofsajd?
Odlična akcija Crvedne zvezde, Tomane je prosledio loptu do Marina koji je sa desetak metara rutinski zatresao mrežu Voždovca! Ostaje samo pitanje, da li je strelac gola bio u ofsajd poziciji? Sudije nisu ništa signalizirale, Zvezda je povela - 1:0.
Goooooool!
59' Veliki pritisak Crvene zvezde
Domaći tim je u naletu, Crvena zvezda je sabila Voždovac na njegovu polovinu. Gosti se brane, ali izabranici Vladana Milojevića su sve agresivniji, vrše visok presing na polovini protivnika...
54' Nova šansa!
Sa severne tribine gust dim je zaklonio poprilično gol na tom delu terena, ali su crveno-beli iznenada stigli do prilike. Golman Voždovca je bio van gol linije, Ivanić je pokušao glavom da ga lobuje sa 16 metara, ali je Cvetković bio na pravom mestu i sprečio vođstvo domaćina.
52' Promašaj Bena!
Garsija je odlično proigrao Bena koji je bio na ivici peterca, šutirao je levom nogom, ali je za malo bio neprecizan. odlična prilika za Crvenu zvezdu je propala.
49' Dobar šut Tomanea
Igrači Voždovca su izgubili loptu na 30 metara od gola, Tomane je oprobao udarac sa 18 metara, za malo je bio neprecizan, lopta je završila desetak centimetara kraj desne stative!
Počelo je drugo poluvreme
Poništen gol Voždovca
Poluvreme: Mreže miruju
Poluvreme na stadionu "Rajko Mitić". Crvena vezda je imala više loptu u nogama, više je napadala, ali bez konkretnog rezultata. Gosti se dobro brane i iz povremenih kontri pokušavaju da ugroze mrežu Borjana.
42' Mašović u kontri, nova prilika za Voždovac
Alen mašović je bio u solidnoj poziciji posle brze kontre Voždovčana. Usledio je udarac iskosa sa leve strane sa desetak metara, ali i on je kao i Njegoš Petrović nedugo pre toga, šutirao preko prečke. Borjan nije morao da interveniše.
41' Njegoš Petrović pripretio
Poikušao je i Njegoš Petrović da uradi nešto više pred golom Voždovca, ali je šutirao preko prečke. Mreže i dalje miriju, ništa ne uspeva da zagreje inače mali broj navijača na stadionu "Rajko Mitić".
40' Pokušaj Nikolića
Jedan od retkih napada Voždovca, Nikolić je šutirao, ali je na vreme izblokiran.
38' Voždovac se dobro brani
Čini se da je odbrana Voždovca veoma dobro organizovana. Traže napadači Crvedne zvezde i najmanji prostor, pokušavaju centaršutevima, ali gosti uspešno odolevaju.
Zanimljivije je na tribinama

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
32' Pokušaji domaćina, ali bez uspeha
Crvena zvezda ima inicijativu, ali ne uspeva da stvori konkretnu situaciju ili šansu iz koje bi ozbiljnije ugrozila gol Voždovca.
24' Poništen gol Voždovca!
Posle kornera sa desne strane i lopte koja se odbila od prečke, Voždovac je postigao gol. Ipak, sudija Šegrt je poništio gol gostiju jer je smatrao da je Mikić u skoku načinio prekršaj nad Rodićem.
16' Šansa za Tomanea
Konačno dobra akcija crveno-belih. Sve su dobro uradili, lopta je došla do Tomanea koji je šutirao iz okreta koji metar unutar kaznenog prostora. Za malo je bio neprecizan, lopta je završila kraj leve stative gola Voždovca.
10' Miran početak meča
Bez većih uzbuđenja na startu utakmice. Sem pokušaja Bena, gotovo da nismo videli ništa.
5' Pokušaj Bena
Prvi pokušaj fudbalera Crvene zvede. Šut je sa 20 metara oprovao Ben, ali je golman Voždovca uspeo da skrene loptu u korner i sačuva mrežu.
5' Pokušaj Bena
Prvi pokušaj fudbalera Crvene zvede. Šut je sa 20 metara oprobao Ben, ali je golman Voždovca uspeo da skrene loptu u korner i sačuva mrežu.
Meč je počeo
Utakmica je počela, sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde.
Gosti u seriji
Fudbaleri Voždovac s pravom se nadaju da nešto mogu da urade s obzirom na to da su u dobroj seriji rezuktata. Na poslednjih osam prvenstvenih mečeva imaju pet pobeda i tri remija.
Jovančić se oporavio
Nema nekih iznenađenje kada je reč o timu Crvene zvezde. Ono što je izvesno je da se od povrede oporavio Dušan Jovančić i on je na klupi na rezerve na kojoj su i Popović, Gajić, Babić, Simić, Nikolić i Vukanović.

U timu Voždovca su na klupi Trkulja, Cvetičanin, Dević, Živković, Purtić, Krasić, Georgijevski.
Zvezda posle Bajerna domaćin Voždovcu
Posle utakmice Lige šampiona i poraza od Bajerna (0:6), izabranici trenera Vladana Milojevića vraćaju se na teren u Superligi. protivnik u 18. kolu na stadionu "Rajko Mitić" im je Voždovac.
Dobrodošli u LIVEBLOG

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: