OFK Bačka - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti OFK Bačku sa 3:1 u susretu 29. kola Superlige Srbije.

Radović 15 - Pavkov 7, Savić 11, Stojković 61
  BAČ   CZV  
  1 : 3  
Kraj meča
Nova, 26. pobeda Crvene zvezde u ovojh sezoni. Reklo bi se da su crveno-beli lako došli do nje. Stvorili su veliki broj prilika, tri su pretvorili u golove i sve je bilo na njihovoj strani.
90' - Dva minuta nadoknade
Sudija je dao znak da će se igrati još dva minuta.
85' Izmena u timu Bačke
Trener Zoran Goveradica vrši izmenu, Uglješu Radinovića zamenio je na terenu Vojislav Balabanović.
80' Poslednja izmena u Zvezdi
Poslednja izmena u gostujućem timu, umesto Pavkova, na terenu je Ričmond Boaći.
77' Prekid zbog baklji na terenu
Meč je u prekidu pun minut. Baklje su poletele na teren, redari imaju pune ruke posla..
71' Dve izmene
U timu Crvene zvezde Bena je na terenu zamenio Aleksa Vukanović.Istovremenok, prva promena i kod domačina, Nebojša Gavrić je izašao, a umesto njena je na terenu Luka Mićić.
67' - Zvezda ređa šanse, ali...
I Ben je oprobao udarac ponovo, ali Zogović je siguran. Onda je opet probao Pavkov i, šta reći, golman OFK Bačke je opet bio na visini zadatka.

Foto: Starsport
65' Pavkov glavom, ali...
Lep pokušaj Milana Pavkova, šutirao je sjajno glavom, ali je Zogović opet siguran. Golman Bačke je i pored tri primljena gola ostavuio dobar utisak do sada.
61' - Gooooool!
Zvezda vodi sa 3:1. Tek što je ušao u igru, Marko Marin je upisao asistenciju. "Spoljnom" je poslao loptu u kaznen i prostor domaćina, utrčao je Filip Stojković i preciznim udarcem po zemlji poslao loptu u desni donji ugao. Zbog skidanja dresa dobio je i žuti karton. Opravdano.
59' Izmena u Zvezdi, Marin na terenu
Prva izmena u Crvenoj zvezdi, Veljko Simić je izašao, a na terenu je Marko Marin.
57' Pavkov promašio
Milan Pavkovi je šutirao sa desetak metara, ali utiask je da je i loš teren pomogao da lopta oda daleko od leve stative gola OFK Bačke.
52' Rodić pogodio spoljni deo mreže
Novi nalet crveno-belih, probao je Rodić, ali njegov šut sa desetak metara iskosa sa leve strane nije bio dovoljno precizan, lopta je pogodila spoljni deo mreže.
47' Odmah šansa za Ivanića
Prvi napad Crvene zvezde u nastavku i - šansa. Mirko Ivanivić je prihvatio loptu na 13 metara od gola Bačke, šutirao je, ali Zogović je odbranio. U nastavku akcije, Pavkov se našao u dobroj poziciji, ali Zogović je opet bio odličan.
Počelo je drugo poluvreme
Krenuo je drugi deo meča na stadionu u Bačkoj Palanci.

Foto: Starsport
45+1 Kraj prvog dela
Kraj prvog poluvremena. Zanimljivo poluvreme, dosta golova i prilika, uzbuđenuja pred oba gola. Crvena zvezda je bila bolja, konkretnija, postigla je dva gola, a mogla je još koji, ali i Bačka je uzvratila. Sve u svemu, meč u kojem je još sve otvoreno.
45' Indirektan udarac
Sudija Čolović je smatrao da je Jovanović namerno dodao loptu golmanu Zogoviću unutar kaznenog prostora. Prilika za crveno-bele. Pavkov je šutirao, ali Bjeloš je izblokirao njegov udarac.
42' - "Požuteo" i Ilić
Nemanja Ilić je drugi igrač OFK bačke koji je upisao u beležnicu sudije Čolovića. Ovog puta, kažnjen je za start nad Simićem, prethodno je javnu opomenu dobio Nikola Gavrić.
37' - Prilika za Ivanića
Odličan dupli pas su izmenjali Simić i Ivanić, bivši igrač BATE Borisova je šutirao sa desetak metara, ali Bojan Zogović je odlično intervenisao i sprečio pogodak.
32' - Ben šutirao iz daljine
Pokušao je i El Fardu Ben šutem sa distance, lopta je otišla preko prečke gola OFK Bačke.
21' - Ben izblokiran
Nova prilika za goste, El Fardu Ben je bio u dobroj poziciji, izblokiran je u poslednji čas.
25' - Dobar šut Ivanića
Pokušao je Mirko Ivanić udarcem sa 20 metara, istakao se Bojan Zogović odičnom intervencijom. Posle kornera, Rodić je šutirao glavom, neko od igrača Bačke je intervenisao izbacivši loptu sa gol aut linije.

Foto: Starsport
18' - Ništa od penala za Zvezdu
Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Bačke. Samo koji minutu pošto je postigao gol, Radović je bio u kontaktu sa Filipom Stojkovićem. Bek Crvene zvezde je pao, tražio penal, ali sudija Čolović se nije oglasio.
Kakav početak meča!
Sjajan početak utakmice, tri gola u rasponu od svega osam minuta, od sedmog do 15. Obećava uzbudljiv nastavak susreta, strelci su raspoloženi.
15' - Goooool! Bačka smanjila
Nikola Radović je uspeo da vrati domaćina u igru. Dobra akcija OFK Bačke, Radović je odlično pratio akciju i rutinski poslao loptu u mrežu.
13' - Pokušaj Ilića
Prva opasnost pred golom Crvene zvezde. Ilić je šutirao iz okreta sa desetak metara, ali nije bio precizan.
11' - Gooooool! Zvezda duplirala prednost
Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić postigao je drugi gol za goste. Posle kornera, lopta se odbila do Bena na levoj strani, ohn je uputio centaršut u peterac, usledila je katastrofalna intervencija odbrane domaćina, lopta se odbila do Savića koji je sa pet metara poslao uz mrežu!
7' - Goooooool! Pavkov!
Crvena zvezda je povela! Simić je centrirao sa leve strane, Ben je glavom šutirao, golman je odbio loptu. Ona se od Bena odbila do Pavkova koji je samo ubacio u mrežu. Bunili su se igrači Bačke, smatrali su da je Ben zaustavio loptu rukom, ali sudije se nisu oglasile. Gol ostaje na snazi.
5' - Savić povučen u kaznenom prostoru
Prvi pokušaj Crvene zvezdfe. Prekid je iskosa sa desne strane izveo Ben, poslao je loptu pred gol OFK Bačke. Lopta je završila u gol autu, ali uz negodovanje igrača crveno-belih koji smatraju da je Žarković povukao za dres Savića.
Počela je utakmica
Susret je počeo, igrači domaće ekipe su krenuli sa centra.
Bačka bez Makarića
U timu Bačke nema napadača Milana Makarića koji ovaj susret preskače zbog suspenzije, tako da je uloga voše navale poverena Nebojši Gavriću.
Miruju mreže na ostalim terenima
Na Banjici i u Zemunu gde igraju Rad i Voždovac, odnosno Zemun i Spartak nije bilo golova u prvih 45 minuta.
Milojević izmešao karte
Kako će danas igrati Crvena zvezda? Vladan Milojević je dao prednost Goranu Čaušiću, Branko Jovičić je na klupi. Dušan Jovančić je u timu, iza usamljenog Pavkova u špicu su Ben, Simić i Ivanić. Marin je na klupi, kao i Boaći.
Vanredno kolo
Fudbaleri u Srbiji danas imaju takmičarski radni dan, a šampion Srbije gostuje u Bačkoj Palanci.Domaćini, koji se bore za opstanak u ligi nadaju se da mogu naćiniti iznenađenje, ali vredni napomenuti da crveno-beli još ne znaju za poraz.
Dobrodošli u LIVE BLOG

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: